04 / 05 / 2024

yenimahalledeki semt sahaları

yenimahalledeki semt sahaları

Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmak için bölgede yatırımlara devam eden Yenimahalle Belediyesi, eskiyerek kullanım ömrünü dolduran Batıkent Semt Sahası’nın yeniden inşa çalışmalarında sona geldi.

Şanlıurfa Harran'a otogar ve spor kompleksi müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi , "Harran için otogar, spor kompleksi, semt sahaları ve sur içi aydınlatmaları çalışmaları için yakında sahaya ineceğiz." dedi.

Kepez'de beş ayrı mahallede spor sahaları yükseliyor!

Kepez Belediyesi tarafından semt spor sahaları, 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Şanlıurfa Devteşti çok amaçlı semt pazarı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devteşti mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı semt pazarı vatandaşların hizmetine açıldı.

Devteşti Semt Pazarı tamamlandı!

4 bin metrekare üzerine inşa edilerek vatandaşları ve pazar esnafını olumsuz hava şartlarına koruyan ve düzenli bir şekilde alışveriş imkanı sağlayan Devteşti Semt Pazarı hizmete girmesiyle takdir topladı.

Tokat Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı geliyor!

Yeni yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 2016 yılının proje yılı olacağını söyledi. Özcan, Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı inşa edileceğini belirtti.

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Kayseri Kayabaşı Semt Konağı hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Kayabaşı Semt Konağı'nın açılışı yapıldı. 680 metrekare kapalı alanda inşa edilen semt konağı yaklaşık 800 bin TL’ye maloldu.

İzmir Konak Mersinli Mahallesi'nde yeni semt merkezi hizmete açıldı!

Konak Belediyesi’nin kısa sürede tamamladığı Mersinli Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beyoğlu 14. semt konağına kavuşuyor!

Beyoğlu Belediyesi 14. Semt Konağı olan Piripaşa Semt Konağı’nın temel atma törenini gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Semt konakları mahallede hizmeti koordine eden, tek elde toplayan bir mekanizma" dedi.

Adana Feke'de hizmet binası ve kapalı semt pazarı açıldı!

Belediye Ek Hizmet Binası ve Kapalı Semt Pazarı'nın açılışlarını yapmak üzere Feke'ye giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü esnafla ve halkla bir araya geldi, sohbet etti, sorun dinledi.

Mersin Turkuaz Semt Pazarı kapalı pazar olacak!

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Şehitishak Mahallesi’nde bulunan Turkuaz Çarşısı modern bir şekilde dizayn edilerek Turkuaz Semt Pazarı olarak Tarsusluların hizmetine girecek.

Manisa Şehzadeler'de futbol sahaları onarılıyor!

Tepecik ve Kalemli mahallelerinde bulunana futbol sahaları bakımdan geçiyor. Şehzadeler Belediyesi Tepecik ve Kalemli mahallerinde atıl durumda bulunana iki adet futbol sahasında düzenleme çalışması başlattı.

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek.

yenimahalledeki semt sahaları Haberi

yenimahalledeki semt sahaları

Sahanın ihtiyaçlara cevap verememesi doğrultusunda sahada yıkım çalışmalarını başlatan belediye ekipleri, 10 bin metrekare alanda hayata geçecek yeni spor kompleksini kısa sürede tamamladı.


Yakında hizmete açılacak olan 5 yıldızlı tesis içerisinde 7 bin 850 metrekare büyüklüğünde kurulacak futbol sahası, futbol tutkunlarına ve amatör spor kulüplerine hizmet verecek. Her ayrıntı düşünülerek projelendirilen tesis için FIFA standartlarına uygunluk raporu da alınacak.


Aynı zamanda sahanın içerisinde bin 200 metrekare kapalı alanda sporcuların yararlanacağı soyunma odaları, duş ve tuvaletler ile izleyici tribünleri de bulunuyor.


“Yatırımlarla Batıkent’i sporun kalbinin attığı yer haline getirdik”


Yenimahalle halkına ne söz verdiysek bir bir gerçekleştiriyoruz diyen Başkan Yaşar, “Yenimahalle’de ne söz verdiysek fazlasıyla yerine getiriyoruz. Batıkent’te sosyal hayatı canlandırdık. Bu bölgeyi otel konumundan çıkardık. Şimdi spor alanında yaptığımız yatırımlarla Batıkent’i sporun kalbinin...