30 / 04 / 2024

Yenişehir 50 milyon lira yatırım

Yenişehir 50 milyon lira yatırım

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 50 milyon liraya mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Yenişehir Evleri Arnavutköy'ün ruhsatı alındı! 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 50'şer hissesine sahip olduğu Yenişehir evleri projesinde 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünitenin yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Yenişehir'deki en yüksek yapılaşma izni verilen parseller kimlere ait?

Tartışmalı proje Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilecek Yenişehir'de en yüksek yapılaşma izninin verildiği toplam büyüklüğü 7 milyon metrekareye ulaşan 223 adet parselin sahipleri merak edilmeye başlandı. 

Konya'da 50 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 50 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Optimum Yenişehir geliyor! Yeni proje!

Optimum Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin yeni projesi Optium Yenişehir, Kurtköy'de hayata geçirilecek. Proje 202 milyon 734 milyon TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Yenişehir'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesinede yer alan arsayı 31 milyon 181 bin 980 TL'ye satıyor...

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Saraybosna'da tramvay alımı ve rayların onarımı için 50 milyon avroluk ihale!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en temel şehir içi ulaşım aracı olan tramvayların yenilenmesi ve rayların onarılması için 50 milyon avroluk iki ayrı ihaleye çıkılacağı açıklandı...

Mersin Yenişehir'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Mersin 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin ili, Yenişehir ilçesi, Menteş Mahallesi, 10666 ada 1 parsel ve Mersin ili, Yenişehir ilçe, Çiftlik Mahallesi, 225 ada 7 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 13 milyon 401 bin 644 TL'ye icradan satıyor...

Buca'da 50 milyon TL'lik 7 yeni okul inşa ediliyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Buca’da yedi yeni okulun hizmete gireceğinin müjdesini verirken, eğitime 50 milyon TL ayrılacağını ifade etti.

Yenişehir 50 milyon lira yatırım Haberi

Yenişehir 50 milyon lira yatırım

Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir'i sağlıklı altyapıya kavuşturdu. Günlük 10 bin metreküp arıtma kapasiteli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ile 102 kilometrelik kanalizasyon hattının açılışı için düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin ile Büyükşehir ve BUSKİ bürokratları ile vatandaşlar katıldı. İller Bankası ve Yenişehir Belediyesi tarafından başlanılan projenin yaklaşık 33 milyonluk harcamayla Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandığını hatırlatan Başkan Altepe, Yenişehir BelediS yesi yılda 10-12 milyon liralık yatırım yapabilirken, meydan düzenleme ve yol çalışmalarıyla birlikte biıgiinde 50 milyon liralık yatırımı hizmete açtıklarını vurguladı. Büyük bütçeli yatırımların hayata geçirilmesi için Bütünşehir uygulamasına geçildiğini ifade eden Altepe, "Sadece iki kalem iş için 50 milyon lira kaynak aktardık. Bunları...