22 / 05 / 2024

Yenişehir dev kent parkı

Yenişehir dev kent parkı

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde zam şoku! 2.5 milyon TL olan evin fiyatı 4 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için merakla beklenen kura tarihi dün açıklandı. Kura tarihinin açıklanmasından hemen sonra dev zam yapılan projede fiyatlar neredeyse ikiye katlandı.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Bu yıl 5 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 2018 yılı hedeflerine göre, Türkiye sağlık sektöründe dev yenilik yaşayacak. Hedefte yıl içerisinde beş yeni şehir hastanesi daha halka hizmete açılacak.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Eskişehir'de kent bulvarları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezine yeni bulvarlar kazandırıyor. Belediye ekipleri Zincirlikuyu mahallesinde bulunan Kenter Bulvarı’nda asfalt sathi kaplama çalışmalarına hız verdi. Bulvarın kısa bir sürede tamamlanacağını ve trafiğe açılacağı belirtildi.

Mersin Yenişehir'de kent sorunları görmezden geliniyor!

Mersin'in merkez ilçesi Yenişehir'in CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Genç, lüks semtleriyle bilinen ilçenin arka mahallelerinin adeta moloz kente dönmesine seyirci kaldı.

Keçiören Metrosu'nun açılışı için dev kent meydanı yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi, yakın zamanda tamamlanması beklenen Keçiören Metrosu'nun "tacı" olarak nitelendirilen dev kent meydanını metronun açılacağı yılsonuna kadar yetiştirmek için seferberlik başlattı.

Yenişehir Havalimanı yolcu hacmi artıyor!

Kent merkezine uzak olması nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan, hizmete açıldığı 2000 yılından bu yana tam kapasite çalıştırılamayan Yenişehir Havalimanı sonunda özlenen hareketliliği yakaladı.

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir dev kent parkı Haberi

Yenişehir dev kent parkı

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı. Yenişehir Kent Ormanı'nı yeniden düzenleyecek olan Denizli Belediyesi bu alanda 7'den 70'e tüm Denizli halkına pek çok alternatifi bir arada sunacak. İncilipınar Parkı, Çamlık Parkı, Adalet Parkı, Sümerpark, Eskihisar Parkı, Yunus Emre Parkı, Servergazi parkı gibi Ege Bölgesi'nin en büyük parklarını kente kazandıran, Akvadi Parkı ile Sevindik Vadi Parkı'nm yapımına büyük bir hızla devam eden Denizli Belediyesi dev parklara bir yenisini daha ekliyor. 


Sabah Gazetesi Egeli...