02 / 05 / 2024

Yenişehir güzergah

Yenişehir güzergah

7.5 milyonluk nüfusuyla İstanbul'dan sonraki en büyük şehir olacak olan Yenişehir'de gökdelenler, apartmanlar ve teras evler ile villalar yer alacak. Projede toplam 460 gökdelen yer alacak.

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın fiyatları rekor güncellerken, altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın fiyatları ne olur? sorusuna yönelik kesin net açıklama geldi. Altın için yeni güzergah belli oldu! Altın tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Dolar için yeni güzergah belli oldu! 14 gün sonra dolar böyle olacak! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!

ABD verilerinin açıklanması ile dolar değer kaybetmeye başladı. Milyonlarca kişi doların ne olacağını merak edip araştırırken, 14 gün sonra doların yönünün nasıl olacağı ortaya çıktı. Dolar için yeni güzergah belli oldu. Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

Yenişehir'deki arazilerin sahiplerinin gizlenmesi TBMM gündeminde!

Son zamanlarda gündemde olan Kanal İstanbul'un çevresine kurulacak Yenişehir’in tapu sürecinde askıya çıkarılan belgelerde arazi sahiplerinin gizlendiği iddiası TBMM gündemine taşındı. 

Kanal İstanbul güzergahındaki Yenişehir'in tapu malikleri gizlendi iddiası!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul projesinin etrafında inşa edilecek Yenişehir, tapu aşamasında. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, tapu sürecine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulunarak kadastro cetvellerinde “Malik” yani mülkiyet sahipleri bilgisinin gizlendiğine vurgu yaptı. 

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihalelerinin tümü iptal oldu!

TOKİ, Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de etaplar şeklinde gerçekleştireceği konut projeleri için çıktığı 5 ihaleden 3’ünü geçen günlerde iptal etmişti. Geri kalan 2 ihale de dün iptal edildi.

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm çıkmazı!

Diyarbakır Yenişehir'de Fiskaya olarak bilinen Dicle ile Feritköşk Mahallelerinin yıkılacağı tartışmaları uzun zamandır gündemde. Vatandaşlar evlerini satmayacaklarını belirtti.

Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede 26.7 milyon metrekare arsa el değiştirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) rakamlarına göre, Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede toplamda 26.7 milyon metrekareye ulaşan arsanın el değiştirdiği belirtiliyor. 

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenişehir güzergah Haberi

Yenişehir güzergah

453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yenişehir'de kaç gökdelen olacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 7.5 milyonluk nüfusuyla İstanbul'dan sonraki en büyük şehir olacak Yenişehir'in maliyeti Kanal İstanbul'la birlikte  köprü ve havalimanları gibi yatırımlar da hesaba katıldığında 50 milyar dolar olacağı tahmin ediliyor. 


40-45 kilometre uzunluğundaki Kanal İstanbul'un da içinde yer aldığı Yenişehir projesinde 78 milyon metrekarelik havaalanı bulunacak. 146 milyon metrekaresi yeşil alandan oluşacak projede 108 milyon metrekare ise yollar yer alacak. 


10 köprüden meydana gelecek projede marinalar,  sergi,  konferans gösteri merkezi, müze, serbest bölge, camiler, eğitim merkezi, aş evi, Osmanlı Çarşısı ve Apart otel bulunacak. 


Yenişehir'de kaç gökdelen olacak? 

Yenişehir'de kaç gökdelen olacak sorusunun yanıtı 46 kilometre rakımlı alanda 100'er metre aralıklarla yerleştirilmiş 460 gökdelen yer alacak. Gökdelenlerin yanı sıra 14...