07 / 05 / 2024

Yenişehir istanbul ağaç

Yenişehir istanbul ağaç

Yenişehir'de kaç ağaç yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 167 milyon metrekare imar parseline sahip Yeni Şehir projesinin yüzde 42'si yeşil alanlardan meydana gelecek.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

TOKİ'den İstanbul'a tam 648 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı?

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı? İşte Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri ile ilgili detaylar...

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

Yenişehir istanbul ağaç Haberi

Yenişehir istanbul ağaç

Yenişehir projesi, 7.5 milyon kişiden meydana gelecek. 453 milyon metrekare alanda kurulacak Yenişehir'de kaç ağaç yer alacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Yeni Şehir İstanbul projesinde 167 milyon metrekare imar parseli ile 146 milyon metrekare yeşil alan yer alacak. Projede ayrıca 108 milyon metrekare yollara ayrılmış durumda. 


78 milyon metrekare havalimanı alanı olarak belirlenen Yenişehir projesinde 8 şeritli yollar ve batı ile doğuyu birbirine bağlayacak 10 köprü bulunacak. Projenin toplam yatırım bedeli ise 50 milyon dolar. 


Yenişehir'de kaç ağaç yer alacak?

Yenişehir'de kaç ağaç yer alacak sorusunun yanıtı 26 milyon olarak belirlendi. 460 gökdelenin yer alacağı projede teras evler,apartmanlar, villalar bulunuyor. 


Yeni Şehir İstanbul projesinde 210 bin araçlık otopark, turistik alanlar, marinalar, serbest bölge, Osmanlı çarşısı, aş evi, apart otel, kültür merkezi yer alıyor.