28 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanlarına göre TOKİ'nin İstanbul projelerinde toplam 869 konut yer alacak.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre TOKİ'nin İstanbul projeleri Tuzla ve Eyüpsultan ilçelerinde inşa edilecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul projelerinin ihalesi ne zaman yapılacak? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Eyüpsultan projelerinde kaç konut yer alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın mega kent  İstanbul projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ den İstanbul a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul'daki iki yeni projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre Eyüpsultan projesinde 637 adet konut, Tuzla projesinde ise 232 adet konut yer alacak.  TOKİ  Eyüpsultan projesinin ihalesi Aralık ayında, Tuzla projesinin ihalesi ise 2024 yılının Ocak ayında gerçekleştirilecek.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan o ihale ilanları...


1. Eyüpsultan ilçesi kentsel dönüşüm projesi 637 yeni konut

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi Kentsel Dönüşüm Projesi 637 Adet Konut , 20 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.


2. Tuzla Cami (Merkez) Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 232 yeni konut

İstanbul İli Tuzla İlçesi, Cami (Merkez)Mahallesi (Has Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi, 232 Adet Konut, 31 Adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Ocak 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

 

Zeray Next Capital'de yüzde 25 indirim fırsatı! 2025 sonunda teslim!

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!


Geri Dön