30 / 04 / 2024

yenişehir Kocavilayet Mahallesi plan teklifi

yenişehir Kocavilayet Mahallesi plan teklifi

Son olarak bir imar düzenlemesi ile ilgili vatandaşın yıllardır mağdur edilmesine tepki amaçlı sesini yükselten Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde” itirafında bulundu.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa Yenişehir'de kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa Yenişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kiraya veriyor.

Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 4. Etap 397 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

yenişehir Kocavilayet Mahallesi plan teklifi Haberi

yenişehir Kocavilayet Mahallesi plan teklifi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimine Yenişehir ilçesi Kocavilayet Mahallesi’ndeki plan tekliflerinin revizyona gönderilmesine kararı damga vurdu.


Mecliste; Mersin Stadyumu’nun güneyi ile doğusunu kapsayan alanda yapılacak imar düzenlemesine ait komisyon kararı tartışmalara neden oldu. Yenişehir Belediye Meclisi’nin Mart 2015’te kabul ettiği Yenişehir Planlama Bölgesi Kuzey Kesimi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu teklifi ve Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Eylül 2015’te kabul ettiği 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonunda yapılan değişiklik tekliflerinin, Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi’ne yapılan 9 adet itiraz nedeniyle yeniden revizyona gönderilmesine ilişkin komisyonların müşterek raporuna Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’ten itiraz geldi.


“VATANDAŞ YILLARDIR ÇÖZÜM BEKLİYOR”

Başkan Genç, 2013 yılında Akdeniz Oyunları’nın Mersin’e alınması ile bu bölgede bir imar düzenlemesine gidildiğini anımsatarak, “34 Cadde,...