03 / 05 / 2024

yenişehir toki başvuruları

yenişehir toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 25 Kasım'da başlıyor.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

TOKİ başvurularında son dakika! O şart uygulamadan kalktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşa müjdesini verdiği Sosyal Konut Projesi'yle ilgili bugünden itibaren yeni bir sisteme geçildi. Başvurular da yoğunluğu engellemek için getirilen o sınırlama kaldırıldı…

Dikkat! TOKİ başvurularında yeni uygulama başladı! Kurum'dan ise rekor açıklaması geldi

Sosyal konut başvurularında yeni uygulama 19 Eylül sabahı itibari ile yürürlüğe girerken Bakan Kurum ise sosyal konut projelerine ilişkin son rakamları açıkladı.

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Konya Emirgazi TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Emirgazi projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Nevşehir 2020 başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Merkez Göre projesi için başvurular 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları!

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ 100 bin konut Bursa Yenişehir 2020 fiyatları ne kadar 2020?

yenişehir toki başvuruları Haberi

yenişehir toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde toplam 16 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar 25 Kasım 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa sunuldu.

Yenişehir TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 179 bin 223 TL, en yüksek konut bedeli 217 bin 588 TL olarak belirlendi.

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Diyarbakır projesi için ödenecek peşinat bedelleri 44 bin 805 TL ile 54 bin 397 TL arasında değişiyor.

Ödenecek aylık taksit tutarlarının 1120 TL'den başlayıp, 1359 TL'ye kadar yükseldiği TOKİ Yenişehir projesi için 120 ay vade sağlanıyor.