02 / 05 / 2024

Yenişehir yol yenileme çalışmaları

Yenişehir yol yenileme çalışmaları

Yenişehir'de, 140 kilometrelik alanda yapılan alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, kazılan yollar asfaltlanıyor. Başkan Çelik,140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde alt yapı ve arıtma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kocaeli Kartepe'de yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe ilçesinde yol yenileme çalışmaları yapıyor. Kartepe Orhangazi Caddesi’ndeki imalatlar tamamlandı.

Diyarbakır Yenişehir’de 4 km’lik yeni yol açıldı!

Yenişehir ilçesinde 4 kilometrelik yeni imar yolunun kazı ve dolgu çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi 3 ilçede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Yenişehir-Bilecik yolunda çalışmalar başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasında 30 kilometrelik yol için 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle yarım kalan çalışmalar, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı ne zaman başlayacak?

Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi. Eldemir, yaklaşık 49 kilometrelik karayolun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını belirtti.

Manisa Yenişehir'de yol çalışmaları sürüyor!

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi’nin yeni yol açma çalışmaları kapsamında, Deniz Mahallesi’nde imarlı yollar açılıyor. Ekipler, çalışmalarına devam ediyor.

Yenişehir’de yollar yeniden onarılacak!

İzmit Belediyesi’nde Yenişehir Mahallesi’nin üst yapı yenileme ve tamiratı için ihale yapıldı. Mahalledeki bozulan yol ve kaldırımların onarımı için yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Bursa Yenişehir'in altyapısı yenileniyor!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçenin tamamını kapsayan 140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde altyapı ve arıtma, 25 kilometrelik alanda ise yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi.

Yenişehir'e 140 kilometrelik asfalt!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçenin tamamını kapsayan 140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde altyapı ve arıtma, 25 kilometrelik alanda ise yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

Yenişehir yol yenileme çalışmaları Haberi

Yenişehir yol yenileme çalışmaları

Yenişehir'de, 140 kilometrelik alanda yapılan alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, kazılan yollar asfaltlanıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçemizin tamamını kapsayan 140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde alt yapı ve arıtma, 25 kilometrelik alanda ise yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi. Çelik, "115 kilometrelik alt yapı ve arıtma çalışmaları sona erdi. Şu anda arıtma tesislerimiz çalışıyor. İlçemizin farklı yerlerinde yapımı devam eden 25 kilometrelik alanda yağmur suyu şebeke hatlarının yenilenme çalışmaları ise sürüyor" diye konuştu. 


2 MİLYON LİRALIK ASFALT DÖKTÜK 


Başkan Çelik, "İlçemizde kanalizasyon çalışmaları devam ederken ikinci defa kazı olmaması için çok sıkıntı olan bölgelerde yağmur suyu giderlerinin yapımına başlandı. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatları tamamlanan sokaklarda asfalt çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar 14 bin ton asfalt kullanılarak...