02 / 05 / 2024

Yenişehirde yol yenileme çalışmaları

Yenişehirde yol yenileme çalışmaları

Yenişehir'de, 140 kilometrelik alanda yapılan alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, kazılan yollar asfaltlanıyor. Başkan Çelik,140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde alt yapı ve arıtma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Gram altın için rakam veren İslam Memiş bu kez ters köşe yaparak 'Sakın yapmayın' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşlerin yaşandığı piyasa ile ilgili önemli detaylar paylaştı. İslam Memiş açıklamasında gram altın yatırımcısına yaptıkları büyük hataları da açıklarken, bundan sonrası için de yeni bir yol haritası çizdi. 

Apple'ın 2024 - 2025 planı heyecanlandırdı! Yeni iPhone'lar böyle olabilir

Apple, iPhone ekranlarında yeni bir yol açıyor, iPhone 14 Pro ekranı, bugüne kadarki en gelişmiş OLED'i kullanabilir. Diğer ürünlere ek olarak OLED yerine mikro LED'i benimseyeceklerini gösteriyor.

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

Elektrik faturası 140 TL'den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Elektrik faturalarına 2022'de gelen zamlardan sonra maddi durumu yetersiz olan aileler için elektrik faturalarını bir nebzede olsun düşürecek yeni bir yol arayışında. Eğer elektrik faturanızı 140 TL ve üzerinde geliyorsa bunları yapabilirsiniz...

Hasarlı binalar ile ilgili yeni öneri!

TBMM’nin hazırladığı yeni deprem yol haritasında başta İstanbul olmak üzere riskli bölgelerin belirlenmesi ve bu bölgelerde yer alan binaların satışının önlenmesini talep etti. 

Ahmet Aras: Deprem için yol haritası çıkaracağız!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, İzmir depreminin kendileri için bir deneyim olduğunu, Bodrum’da yaşanacak olası bir deprem sonrası neler yapılacağını koordine edeceklerini belirterek yeni bir yol haritası çıkaracaklarını belirtti.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Türkiye İMSAD’dan Brexit açıklaması!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Brexit sonrası İngiltere ile yeni bir yol haritası çıkarılmalı. İnşaat malzemesi sektörünün en fazla ihracat gerçekleştirdiği ülkelerin başında gelen İngiltere pazarını rakip ülkelere kaptırma riski var” diye konuştu.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Uluslararası Hukuk açısından Kanal İstanbul!

İBB'nin düzenlediği Kanal İstanbul Çalıştayı’nda konuşan Hukukçu ve Büyükelçi Av. Rıza Türmen ile Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, kurulacak kanalın uluslararası düzeyde yeni sorunlara yol açacağını dile getirdi...

Sri Lanka’da yeni bir inşa ediliyor!

Sri Lanka'da deniz doldurularak yeni bir liman şehri inşa ediliyor. Yeni şehirde 70 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Sur Yapı Antalya'da ön talep toplanıyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor, Sur Yapı Antalya’dan tüm Türkiye’ye sesleniyor. Kurulacak olan yeni şehirde ön talep dönemi başladı.

Yenişehirde yol yenileme çalışmaları Haberi

Yenişehirde yol yenileme çalışmaları

Yenişehir'de, 140 kilometrelik alanda yapılan alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, kazılan yollar asfaltlanıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçemizin tamamını kapsayan 140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde alt yapı ve arıtma, 25 kilometrelik alanda ise yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi. Çelik, "115 kilometrelik alt yapı ve arıtma çalışmaları sona erdi. Şu anda arıtma tesislerimiz çalışıyor. İlçemizin farklı yerlerinde yapımı devam eden 25 kilometrelik alanda yağmur suyu şebeke hatlarının yenilenme çalışmaları ise sürüyor" diye konuştu. 


2 MİLYON LİRALIK ASFALT DÖKTÜK 


Başkan Çelik, "İlçemizde kanalizasyon çalışmaları devam ederken ikinci defa kazı olmaması için çok sıkıntı olan bölgelerde yağmur suyu giderlerinin yapımına başlandı. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatları tamamlanan sokaklarda asfalt çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar 14 bin ton asfalt kullanılarak...