03 / 05 / 2024

Yenitepe izmir dükkan ön talep

Yenitepe izmir dükkan ön talep

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

İzmir'deki rezerv alanda şimdi de ‘dükkan’ krizi yaşandı, vatandaşlar isyan etti!

30 Ekim'de yaşanan depremden sonra, Bayraklı’da inşa edilen rezerv alanda bu kez de ‘dükkan’ krizi yaşanıyor. 250 konutun KYK’ya satıldığı bloklarda TOKİ tarafından devri yapılan ancak yurt yapılan binaların altında kalması sebebiyle mülk sahiplerinin kullanmasına izin verilmedi.

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

İzmir'de 8 dükkan ve 153 konut satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İzmir İli Çiğli Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çiğli ilçesi, B. Çiğli Mahallesi'nde yer alan 8 dükkan ile 153 adet konutu satıyor. İşte fiyatları ve tüm merak edilen detaylar...

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

İzmir Menderes Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, Görece-Hürriyet Mahallesi'ndeki depolu dükkanını satıyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek..

İzmir'de ofis kiraları artarken dükkan kiraları azaldı!

İzmir'de AVM’lerde ve ofis-büro tipi kiralamalarda önemli artışlar yaşanırken, dükkan kiralarında düşüş yaşandı.

İzmir Bayındır'da 2 dükkan ve 12 konut yaptırılacak!

Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da 2 dükkan ve 12 konut yaptıracak. İhalesi 6 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek olan işin tahmini bedeli 4 milyon 656 bin 705 TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı Devlet Hastanesi'ne 21 dükkan yapılacak!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesinin bahçesine, belediye tarafından 'sağlık' temalı 21 dükkan yapılması için proje hazırlandı.

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde 5.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

İzmir 11. İcra Dairesi, İzmir Konak Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam satış bedeli 5 milyon 500 TL olarak belirlendi.

İzmir'de icradan 6.6 milyon TL'ye satılık 4 dükkan ve 7 arsa!

İzmir İli Seferihisar İlçesi'nde bulunan 4 dükkan ve 7 arsa Seferhisar Sulh Mahkemesi tarafından 6 milyon 611 bin TL bedelle açık artırma usulü ile ihale edilecek.

İzmir Gaziemir'de 5.2 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

İzmir İflas Müdürlüğü tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi'nde bulunan 4 dükkan 5 milyon 200 bin TL bedelle 4 Eylül günü açık artırmayla ihale edilecek.

Yenitepe izmir dükkan ön talep Haberi

Yenitepe izmir dükkan ön talep

Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da inşa edilen projede dükkanlar ve ticari üniteler için ön talep toplanmaya başlandı.  Milliyet’te yer alan habere göre; Yüksek kazanç  sunulan projede, büyüklükleri 60 ila 169 metrekare arasında değişen 25 dükkan ve mağaza bulunuyor. Projedeki ticari üniteler ve mağazalar yeme-içmeden teknolojiye kadar birçok sektöre uygun olarak planlandı.

Ticari ünite ve dükkanlar için yoğun talep bulunduğunu söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu,  “Özellikle ailelerin oturmasına yönelik daire satışlarının gerçekleştiği, yeni fuar alanı ve çevre yolunun hemen yanında bulunan Yenitepe İzmir’in ticari üniteleri çok yakında satışa çıkacak. Yeme-içmeden teknolojiye, planlı bir mağaza karmasıyla oluşturulan 25 adet mağaza ve dükkanın büyükleri, 60 metrekare ile 169 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yüksek kazanç ve...