29 / 04 / 2024

Yenitepe İzmir konut fiyatları

Yenitepe İzmir konut fiyatları

Dairelerin 2019 yılında teslim edileceği Yenitepe İzmir projesi 20 blok olarak yükseliyor. Proje İzmir Karabağlar'da hayata geçirildi...

2023 TOKİ İzmir konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?

İzmir’de ikamet eden vatandaşlar, TOKİ’nin İzmir’de yapacağı konut projesinin detaylarını merak ediyor. Peki, 2023 TOKİ İzmir konut başvurusu ne zaman? Başvuru şartları neler? TOKİ İzmir konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

İzmir'de konut fiyatları uçuyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yaşar Kuş, bugünkü köşesinde İzmir'deki konut piyasasını kaleme aldı. İşte Yaşar Kuş'un 'İzmir konut piyasasında garip denklem: Satış düşüyor, fiyat artıyor' başlıklı yazısı..

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

İzmir gayrimenkulde yükselişe geçti!

Küresel gayrimenkul danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından açıklanan global konut fiyatları endeksi raporuna göre; İzmir konut piyasası arasında yüzde 27.8 değer kazanarak ikinci sıraya yükseldi. 

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

İzmir konut satışında Türkiye 3.’sü!

Ege'nin incisi İzmir konut satışında Türkiye 3.'sü oldu. Peki en çok konut satılan ilçeler hangisi?

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Yenitepe İzmir güncel fiyat listesi 2018!

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor..

İzmir konut fiyatlarında İstanbul'u üçe katladı!

Interpress’in Merkez Bankası’nın konut fiyat endeksi verilerine göre son yıllarda İstanbul ve Ankara gibi illerden de göç alan İzmir, konut fiyatlarının en çok arttığı il oldu..

Yenitepe İzmir konut fiyatları Haberi

Yenitepe İzmir konut fiyatları

İlbank güvencesine sahip Yenitepe İzmir projesi, Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş tarafından İzmir Karabağlar'da inşa ediliyor. 


İzmir Karabağlar Mevkii'de yükselen Yenitepe İzmir Evleri açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi özellikler de sunuyor. 


55 bin metrekare arsa alanına sahip Yenitepe İzmir Evleri, 20 blok olarak yükselecek. Karabağlar Yenitepe İzmir projesi Yeni Fuar ve Havalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede yer alıyor. 


Yenitepe izmir konut fiyatları!


Yenitepe izmir konut fiyatları lansmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. Yenitepe İzmir teslim tarihi Mart 2019 olarak belirlendi. 


Toplam 1.533 daireden oluşan Yenitepe İzmir Evleri projesinde konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor. 


Tel:0232 404 81 81

Web: http://www.yenitepeizmir.com.tr

Gizem...