28 / 07 / 2024

Yeraltı yolları yapılacak

Yeraltı yolları yapılacak

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.TIR'ları rampa ile denizden geçireceklerini dile getiren Bakan Elvan, TIR'ları İstanbul'a sokmayacaklarının altını çizdi...

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY, çalışanlara yapacağı zammı duyurdu! İşte binlerce kişinin maaşında yapılacak artış!

Asgari ücretten sonra özel sektörde de personele yapılacak zam oranları tüm çalışanlar tarafından merak edilirken, diğer şirketler için de referans olabilecek bir açıklama Türk Hava Yolları’ndan (THY) geldi. THY, binlerce çalışanı için 2023 yılına ilişkin zam oranını duyurdu.

Kocaeli'de hangi yatırımlar yapılacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın 2017 yılında kent genelinde yapılacak cadde, sokak ve köy yollarındaki üst yapı düzenlemelerine yönelik çalışmalarla ilgili, bir sunum gerçekleştirildi.

Afyon OSB ve Gazlıgöl’e yer altı geçidi yapılacak!

Afyonkarahisar Belediyesi ile Devlet Demir Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Organize Sanayi ve Gazlıgöl’e giden hemzemin geçitler devre dışı bırakılacak. Söz konusu bölgelere yer altı geçidi yapılacak.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

Bingöl'de 4 Mahalleye 7 park yapılacak!

4 mahalleye toplam 7 tane yapılacak parklarda, spor sahaları, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri bulunacak.

Azdavay Devrekani çayı kenarına bisiklet yolları yapılacak!

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde dere yatağı ıslah çalışması hızla devam ediyor. Azdavay belediye başkanı Osman Nuri Civelek, Devrekani çayı kenarına yapılan istinat duvarıyla beraber yaya ve bisiklet yolları yapılacağı belirtti.

Mimsin-TOKİ arasına yeni yol yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelişime açık bölgelerinde yeni yollar açarak alternatif ulaşım imkanları sağlıyor. Bu amaçla Mimsin-TOKİ arasında yapılacak yol için ihale düzenlendi.

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

Türkiye'nin en ücra köşelerine duble yol yapılacak!

İllerin yanı sıra, Türkiye'nin ücra köşelerindeki ilçelere de bölünmüş yollar gidecek. Sadece bu yıl sonuna kadar bin km'lik yol yapılacak.

Şirinevler'e yapılacak zeminaltı otoparkın ihalesi 7 Nisan'da!

E-5 karayolunun önemli tıkanma noktalarından olan Bahçelievler'deki Şirinevler minibüs durağı, yapılacak otopark ile yeraltına alınacak. Otoparkın yapım ihalesi 7 Nisan'da gerçekleşecek..

Kırıkkale'de hemzemin geçide köprülü kavşak yapılacak!

Kırıkkale Belediye Başkan Mehmet Saygılı, kent içinden geçen Devlet demir Yolları (DDY) hemzemin geçitleri ile ilgili yapılacak kavşak proje çalışmalarını yerinde inceledi...

Ataköy 9-10 kısım metro çıkışına yeraltı otoparkı yapılacak!

Ataköy 9 - 10 Kısım Şirinevler - Ataköy Metro durağı önündeki 65 araçlık otoparkın altına kapalı otopark yapılacak. Proje imar planı, 14 Ocak 2015'te askıdan indirilecek.

Yeraltı yolları yapılacak Haberi

Yeraltı yolları yapılacak

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "İstanbul'a yönelik yeni projelerimiz olacak. Açıklayacağız onları. Yeraltından yeni bir projemiz olacak. Yeraltı yolları olacak" dedi. TIR'ları rampa ile denizden geçireceklerini dile getiren Bakan Elvan, TIR'ları İstanbul'a sokmayacaklarının altını çizdi. 


İşte Bakan Elvan'ın konuyla ilgili açıklaması: 


TIR'LAR RAMPA İLE DENİZDEN GEÇECEK


"Denizyolu taşımacılığında çok ciddi sıkıntılarımız, eksiklerimiz var. Bu sorunun çözümü için çok basit rampalar kuracağız. TIR'lar gelir rampalardan gemilere aktarma yapıp hemen feribota geçer. Oradan da transferi yapılır. İstanbul trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan bir başka husus da bu tür rampalar. Rampa yapacağız. TIR'lar rampa ile İstanbul merkeze inmeden denize geçecek. Denizden nakliyesini sağlayacağız. İstanbul'a...