06 / 05 / 2024

yerinde dönüşüm çalışmaları

yerinde dönüşüm çalışmaları

Kartal Belediyesi, " Deprem - Kentsel -Yerinde Dönüşüm " çalışmaları kapsamında Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Kartal Soğanlık Gümüşpınar Bağlar Sitesi'nin yıkımına başlandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Rize'nin dünyaca ünlü yaylası Ayder Yaylası'nın aslını koruyarak geleceğin cazibe merkezi olması için başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Rize Valisi Kemal Çeber, Ayder'de beton yapı görülmeyeceğini dile getirdi.

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 200 dönümlük Gökdere Millet Bahçesi'nin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin ilçeye ve Kayseri'ye değer katacak vizyon projelerinin başında gelen kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Afet Risk Azaltma Planı'nın (İRAP) uygulanacağı Kahramanmaraş'ta şehri güvenli hale getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Konya'da restorasyon ve kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Bakanlık olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

yerinde dönüşüm çalışmaları Haberi

yerinde dönüşüm çalışmaları

Kartal Belediyesi, "Deprem-Kentsel-Yerinde Dönüşüm" çalışmaları kapsamında Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Yerinde Dönüşüm kapsamında yapılan çalışmalar doğrultusunda Kartal Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi'nde bulunan Bağlar Sitesi'nin yıkımına başlandı. 7 blok, 103 daireden oluşan Bağlar Sitesi'nin yıkımına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, başkan yardımcıları, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, birim müdürleri, mahalle muhtarları, belediye şirket yöneticileri, mülk sahipleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 


Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Sivil Savunma Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin güvenlik önlemi aldığı yıkım çalışmalarında iş makineleri yıkım işlemini gerçekleştirdi. Yıkım sonrasında konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bağlar Sitesi'nde yapılan beton numunelerinin çok düşük çıktığını, binalarda yaşayan insanların olası bir depremde canlı kalmalarının mümkün olmadığına işaret ederek,...