11 / 05 / 2024

Yerköy Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası açılış töreni

Yerköy Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası açılış töreni

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde inşaatı tamamlanan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Yerköy Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen açılış törenine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldı..

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi!

Arabası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi. Bundan sonra Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zorunlu trafik sigorta prim teklifi alamayanların azami prim tutarlarına karar verecek.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Yapmayana ceza! Yürürlüğe girdi

Alışverişlerde fatura ve fiş vermeyenler için uygulanan cezalarda caydırıcılığı artıracak yeni düzenleme yürürlüğe sokuldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye'de DASK'lılık oranı yüzde 58'e ulaştı!

17 Ağustos depremi yıl dönümü nedeniyle açıklamada bulunan Doğal Afet Sigortaları Kurumu Koordinatörü Erdal Turgut Türkiye'de DASK oranının yüzde 58'e ulaştığını açıkladı. 

Oswe Real Estate GMBH'nin kira doluluk oranı yüzde 73'e çıktı!

Servet GYO'nun Almanya'daki iştiraki Oswe Real Estate GMBH, satıştan sonra portföyünde kalan gayrimenkullerde, 2020 yılı içinde toplam 16 bin 106 metrekare yeni alan kiralaması yaparak, doluluk oranını yüzde 73'e çıkardı. 

Elbistan'ın yeni imar planı yürürlüğe girdi!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yürürlüğe girmesiyle, inşaat ruhsatı, imar iş ve işlemleri, 23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yerköy Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası açılış töreni Haberi

Yerköy Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası açılış töreni

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde inşaatı tamamlanan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yerköy Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen açılış törenine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, güven dolu bir ortam, huzur, emniyet, asayiş milletimiz için çok önemli olduğunu belirterek, “bugün hep beraber açılışını yapacağımız teşkilatta milletimiz geleceği açısından o kadar değerli kurumlarımızdan, teşkilatlarımızdan bir tanesi. Emniyet teşkilatımız gerçekten 170 yıldır hukukun üstünlüğü ilkesinin hayata geçirilmesinde, insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin açılmasında ülkemizin sosyal, ekonomik kalkınmasının devam ettirilebilmesinde çok büyük katkılarda bulundu ve gerçekten...