28 / 04 / 2024

yerli araba

yerli araba

Elektrikli otomobil denilince herkesin aklına ilk olarak nasıl şarj edeceği geliyor. Yerli elektrikli otomobil TOGG'un şarj cihazları ilk kez görüntülendi. TOGG için üretilen 180 kW gücündeki şarj cihazları 81 ilde yerlerini almaya hazırlanıyor.

Togg'un fiyatı ne kadar olacak? 2023 yılında satışa çıkması beklenen Togg’un fiyat aralığı belli oldu!

Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatıyla ilgili merakla beklenen detaylar ortaya çıkmaya başladı. Herkes tarafından merak edilen yerli Togg elektrikli arabanın fiyatı aralığı açıklandı. Gürcan Karakaş Togg’un  diğer C segmentinde olan SUV’ler ile aynı fiyat bandında olması bekleniyor.

Önce TOKİ şimdi TOGG! Hükümetin yeni adımı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları paylaşılırken, yerli otomobil markası TOGG ile ilgili de önümüzdeki zamanlarda benzer bir proje yapılacağı iddia edildi. İşte detaylar...

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Milli otomobil TOGG’un yollara çıkacağı tarih belli oldu! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Radyo Başakşehir’in sorularını yanıtladı. 2023 seçimlerinden TEKNOFEST’e birçok konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Varank, TOGG’UN yollara çıkacağı tarihi de açıkladı. İşte detaylar…

TOGG’u yollarda göreceğimiz tarih belli oldu! Ne zaman TOGG satın almaya başlayabiliriz! Elinizi çabuk tutun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil olan TOGG’un fabrikasının açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini kaydederek ne zaman yollarda görmeye başlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

TOGG'dan bir rekor daha! İşte son tarih!

Vatandaşların almak için kıyasıya yarışa girdiği yerli araba için 24 Mart tarihine kadar siparişlerin alımı devam edecek.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Başbakan Yıldırım: Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmış!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Başbakan Yıldırım, "Yerli araba yapmak ilkellikmiş, Kanal İstanbul'u iptal edeceklermiş. Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmışlar" dedi...

Kurtköy Lens İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Kurtköy Lens İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin yanı sıra 3+1 ve 4+1 daire alanlara yerli araba hediye ediliyor...

Lens İstanbul Evleri araba kampanyası!

Lens İstanbul Evleri araba kampanyası kapsamında 3+1 ve 4+1 daire dubleks konut alanlara yerli otomobil hediye ediliyor...

Lens İstanbul'dan ev alana yerli araba hediye!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul Evleri 1.162 daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Lens İstanbul'dan ev alana yerli araba hediye ediliyor.

Lens İstanbul araba kampanyası!

Lens İstanbul araba kampanyası başladı. 2018 Şubat'a kadar devam edecek kampanya kapsamında projeden 3+1 ve 4+1 dubleks daire satın alan herkese yerli araba verilecek. 

Adnan Nas: Yerli yatırımcılar az!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, katıldığı bir ekonomi toplantısında İşadamı Hüseyin Samut ve Keith J. Durward ile bir araya geldi. Nas, yerli yatırımcı sayısının azlığından bahsetti.

Türkiye'de yerli turist sayısı hızla artıyor!

Geçen yıl 41 milyon ziyaretçi ağırlayan Türkiye, 2015'i Rusya ve çevre ülkelerdeki sorunlarla karşıladı. Sektör temsilcileri, "Zor bir yıl olacak ama kötümser değiliz. Türkiye'de tatil yapan yerli turist sayısı da hızla artıyor" dedi.

Malatya'da yerli trambüsler seferlere başladı!

Türkiye’de ilk olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilen yerli Trambüsler, altyapı, üretim ve test sürüşleri sonrasında ulaşım seferleri için kontağı çeviriyor..

40 bin konut satılan Alanya yerli turist çekmeyi hedefliyor!

40 bin yabancının ev aldığı Alanya da yerli turistin cazibesine kapıldı. Risklerini minimize etmek isteyen ilçe uygun fiyat kozunu kullanacak..

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

Taurus'tan hem ev hem araba kazanmak için son 10 gün!

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor.

yerli araba Haberi

yerli araba

Yerli otomobil TOGG ile ilgili çok önemli bir gelişme daha yaşandı. TOGG'un şarj cihazları ilk kez ortaya çıktı.

TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda 180 kW gücündeki şarj cihazlarının kurulum için hazır olduğu açıklandı.

Verilen açıklamada, "Uçtan uca kesintisiz bir kullanıcı deneyimi için çalışmalarımız planlarımız doğrultusunda devam ediyor" denilerek sonrasında şu ayrıntı da belirtildi: "Togg kurucu ortaklarından olan Vestel'in Türkiye’de, Trugo’ya özel ürettiği 180 kW gücündeki şarj cihazları kurulum için hazır.”

“Trugo ile elektrikli araç kullanıcıları Türkiye’nin 81 ilinde yüksek performanslı şarj altyapısıyla, kesintisiz bir deneyim yaşayacak."

Yerli elektrikli otomobilimiz TOGG'un 2023'ün mart ayında yollarda olması bekleniyor.

İŞTE YERLİ ELEKTRİKLİ OTOMOBİLİN ÖZELLİKLERİ

Öte yandan TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG’un 2023’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de yollarda olacağını belirtirken 'Avrupa'da ne zaman yollara...