03 / 06 / 2024

Yerli petrol platformu

Yerli petrol platformu

TPAO'nun 60'ıncı yıl kutlamasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli petrol platformunun yolda olduğunu söyledi..

Yerli ve milli otomobil TOGG'un T10X modelinin kataloğu yayımlandı! 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Yerli otomotiv girişimi Togg, C-SUV T10X'in 953 bin TL'den başlayacağını açıkladı. T10X için ön siparişler, 16-27 Mart tarihleri ​​arasında Trumore dijital platformu ve Togg'un web sitesi üzerinden alınacak ve 2023 yılı boyunca çekilişle belirlenen kullanıcılara satılacak.

Petrol müjdesi! Terörden arındırılan bölgede bulundu

Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını bulmaya devam ediyor. Terörden temizlenen Şırnak adeta petrol sahası. İşte tüm detaylar...

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Kuruldu!

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Fatih Yerliçay ve Mahmut Yerliçay ortaklığında kuruldu.

Yerliçaylar Nakliyat İnşaat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Eği.Gıda Sağ.Taah.Tic.ve Paz.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Yerliçaylar Nakliyat İnşaat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Eği.Gıda Sağ.Taah.Tic.ve Paz.San.Ltd.Şti. Halil Yerliçay, Musa Yerliçay, Lütfi Yerliçay, Abdullah Yerliçay ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Tosyalı Holding gaz ve petrol taşıma borusunu yerli üretecek!

Türkiye’nin dev doğalgaz ve ham petrol taşıma projelerinde ithalat yoluyla karşıladığı çelik borular, artık yerli üretilecek. Holding Deniz altına da döşenebilecek nitelikli çelik boru yatırımı kararı aldı.

Batı Karadeniz'de petrol sondajı yapılacak!

TPAO ile Shell ortaklığında Batı Karadeniz'de petrol sondajı yapacak gemi İstanbul Boğazı'ndan uğurlandı. Yerli sismik geminin de martta denize ineceğini söyleyen Bakan Yıldız "Bu bölgeden umutluyum" dedi

Yerli petrol platformu kurulacak!

TPAO'nun 60'ıncı yıl kutlamasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli petrol platformunun yolda olduğunu söyledi..

Reysaş GYO Karasu'daki deposunu Çelik Kardeşler Petrol'e sattı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Karasu'daki deposunu Çelik Kardeşler Petrol'e sattı.

Petrol aramaları için yerli sondaj kulesi kuruldu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, petrol, doğalgaz ve jeotermalle alakalı sondaj çalışmalarının yerli yapılabilmesiyle alakalı Türkiye'nin önemli bir dönüm noktasında olduklarını ifade etti.

Avrasya Petrol sermaye tavanı süresini uzattı!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. sermaye tavanı süresini uzattı.

Petrol aramaları için yerli sondaj kulesi yapılıyor!

Pi Makina, yurtdışındakilerin yarı fiyatına sondaj kulesi üretti. Yurtdışından da talep gelen kule için Bakan Yıldız, " Enerji sektörünün yerli aracı burada yapılmıştır " değerlendirmesinde bulundu

Petrol aramaları için yerli sondaj kulesi yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,"Petrol, doğalgaz ve jeotermalle alakalı sondaj çalışmalarının yerli yapılabilmesiyle alakalı önemli bir dönüm noktasındayız" dedi. Petrol aramaları için yerli sondaj kulesi yapılacak...

Avrasya GYO'nun Avrasya Petrol'daki payları yüzde 1,065 oranına düştü!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.'deki paylarının yüzde 1,065 oranına düştüğünü bildirdi.

Yerli petrol platformu Haberi

Yerli petrol platformu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, petrol arama faaliyetlerinde "yerli" müjdesini verdi. Karadeniz başta olmak üzere bölgede aramaların artacağını dile getiren Erdoğan, "Hamdolsun petrol aramalarını kendi gemilerimizle yapıyoruz. Kısa süre sonra sondaj çalışmalarımızı da kendimiz yapacağız" dedi. Barbaros sismik arama gemisinin yurtdışından alındığını hatırlatan Erdoğan, "Şimdi MTA tarafından yerli gemimiz Tuzla'da imal ettiriliyor. Ocakta inşallah Batı Karadeniz'de yeni bir sondaja başlayacağız. Bunun için gerekli platformu da kendi tersanelerimiz yapacak" diye konuştu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) 60. Kuruluş Yılı Resepsiyonu'nda konuşan Erdoğan, Kıbrıs'ın güneyindeki arama tartışmaları ile ilgili olarak, "Rum Kesimi uyarılarımızı dikkate almadığı sürece oradaki çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 


5.5 AYDA 6 MİLYAR DOLAR 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin son 5.5 aydaki petrol fiyatlarının düşüşünden kaynaklanan ve yalnızca petrol...