05 / 05 / 2024

yeşil hat otel

yeşil hat otel

Kıbrıs’ta Rum Yönetimi ile Kilise el ele verdi, Kuzey’le Güney’i birbirinden ayıran Yeşil Hat’taki Ledra Palace’ı Amerikalı yatırımcılara kumarhane olarak kiralayacak. KKTC cephesi bu işten Kuzey Kıbrıs’ın ekonomik yara almasını beklemiyor.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Yeşilyurt'ta otel yapımına izin veren plan geri çekildi!

Yeşilyurt'ta Bakanlık tarafından park alanından çıkarılıp turizm alanına çevrilen ve 15 katlı iki otel yapımına izin veren plan değişikliği Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ile geri çekildi. Bölge yeşil kalacak...

Nurgül Yeşilçay'ın bir aylık kirası 57 bin lira!

Evini tadilata sokan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay bir aylığına Tarabya Otel'in süit dairesine yerleşti. Yeşilçay bir ay için otele 57 bin lira ödedi.

Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri!

17 bin metrekare alanda üzerinde Yeşil GYO Elexia Tuzla projesi konut, otel, AVM, ofis ve Thermal Spa alanlarından meydana geliyor. Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri...

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Yassıada'da yeşil tartışması!

Otel ve kongre merkezi inşaatı yapılan Yassıada’nın son görüntüsü tartışma yarattı. Uçaktan çekilen fotoğrafta yeşil dokunun kaybolduğu ortaya çıktı. Projeyi üstlenen MESA, bir açıklama yaptı...

Antalya Fame Residence Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Kapadokya Dedeman Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kapadokya Dedeman Otel, Turizm Bakanlığı'nın belirlediği standartlara uyarak çevreye duyarlı tesis belgesi sahibi oldu ve 'Yeşil Yıldız' aldı.

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi ve "Sürdürülebilir Turizm" kapsamında, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' unvanını almaya hak kazandı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ETİK katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi" ve "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

yeşil hat otel Haberi

yeşil hat otel

Kıbrıslı Rumlar, ekonomik krizden kurtuluş reçetesi olarak kumarhane açma çalışmalarına hız verdi. Rumların, KKTC’deki kumarhanelere gitmesini engellemeyi düşünen Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis, kumarhane konusunda Kilise’nin de tam desteğini aldı. Hatta Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, Yeşil Hat üzerinde bulunan ve 1974’ten beri BM Barış Gücü tarafından kullanılan Ledra Palace Oteli’ni Amerikalı yatırımcılara kiralamak için çalışma başlattı.

Amerikalı yatırımcıların da Yeşil Hat üzerine kumarhane kurmak istediği öne sürüldü. KKTC Turizm Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu da, Rumların kumarhane açmaya karar vermesini, ekonomik krizdeki Rumların bir çıkış yolu olarak gördüğünü ifade etti.

Kıbrıslı Rumları kumarhane kurmaya iten süreç, ekonomik krizin ülkede etkili olması ile başladı. Binlerce Rum’un Kuzey Kıbrıs’a geçerek kumar oynamasını ‘paraların sahte devlete gittiği’ şeklinde değerlendiren Anastasiadis yönetimi, birçok ülkeden...