28 / 04 / 2024

yeşil inşaat gayrimenkul değeri

yeşil inşaat gayrimenkul değeri

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. iştiraki Yeşil İnşaat Gayrimenkul'ün portföyünde bulunan iki gayrimenkulü Yeşil Global İnşaat'a ayni sermaye olarak konulmuştu. Söz konusu gayrimenkullerin değeri ise 39 milyon 265 bin 790 TL olarak belirlendi...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Verde Land İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Land İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Aşkın Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Yeşil GYO Esenyurt gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2945 Ada 58 nolu Parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1227 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Yeşil GYO Tuzla gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Tuzla, 7454 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

yeşil inşaat gayrimenkul değeri Haberi

yeşil inşaat gayrimenkul değeri


Yeşil Yapı Endüstrisi tarafından yapılan açıklama şöyle:


26.08.2013 ve 11.03.2014 tarihlerinde KAP'ta özel durum açıklaması yapılan; Şirketimiz iştiraklerinden YEŞİL İNŞAAT GAYRİMENKUL YATIRIM HİZMETLERİ TİC.A.Ş.'nin 26.08.2013 tarihinde Yönetim Kurulu toplantısında, Yeşil İnşaat'ın bilançosunda kayıtlı 2945 ada 39 ve 42 parsellere ait Gayrimenkullerin, rayiç değerleri üzerinden tespitinin yapılarak, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş.'ye ayni sermaye olarak konulmasına karar verilmiş idi.


Yeşil İnşaat'ın bilançosunda kayıtlı 2945 ada 39 ve 42 parsellere ait Gayrimenkuller, Bakırköy 12.Asliye Ticaret Mahkemesi 2013/32 nolu karar ile 39.265.790 TL değer taktir edilmiştir. 


Genel Kurul işlemleri tamamlanmış olup, ticaret sicil müdürlüğünce tescil edilmiştir.


Yeşil İnşaat'ın Yeşil Global'e ortaklığı %65,44 dür.


Gereği bilgilerinize arz...