06 / 05 / 2024

yeşil inşaat satışı

yeşil inşaat satışı

Borova Yapı Endüstrisi A.Ş, Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş'yi 244 milyon 556 bin TL'ye satın aldı...

Müteahhitlere kötü haber! 80 saatte ev yapan makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmayacak...

Teknoloji hayatımızın her alanına girmeye sürekli devam ediyor. Buna göre, birçok mesleğin yerini yapay zeka alırken bu teknoloji de müteahhitleri işinden edecek gibi gözüküyor. 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı, eğer bu makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmaz ifadeleri kullanıldı.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Beykoz'daki Yeşil Köşk 8.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Beykoz’da 1860 yılında hayata geçirilen tarihi Yeşil Köşk satışa çıkarıldı. Ünlü dekoratör Serdar Gülgün tarafından aslına uygun olarak restore edilen köşk için 8,5 milyon TL'lik bedel belirlendi.

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, inşaatı duran Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

Yeşil İnşaat değerleme raporu özetini yayınladı!

Yeşil İnşaat Gayrimenkul, MGI Bağımsız Denetim tarafından hazırlanan değerleme raporunun yönetici özeti ve sonuç kısmını yayınladı.

TMSF'ye devredilen inşaat şirketlerine ait 3 bini aşkın gayrimenkul satılacak!

TASARRUF Mevduatı ve Sigorta Fonu (TMSF), 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait gayrimenkulleri satışa çıkarıyor.

yeşil inşaat satışı Haberi

yeşil inşaat satışı


Borova Yapı Endüstrisi A.Ş'nin açıklaması şu şekilde;


Şirketimizin 16/05/2012 tarihinde KAP (Kamuyu Aydınlatma Platformu)'na yapmış olduğu açıklama çerçevesinde, KPMG bağımsız uzman kuruluşu Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic.A.Ş.'nin "Birleşme veya Satınalma" yoluyla değerlendirilmesi ve değerleme yönteminin belirlenmesi amacıyla imzalanan sözleşme kapsamında, KPMG tarafından gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, değerleme raporu sonucuna göre Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic.A.Ş.'nin 244.556.000 TL bedelle satın alınmasına ve gerekli işlemlerin başlatılmasına karar...