02 / 05 / 2024

Yeşil İnşaattan Yeşil GYOya satış

Yeşil İnşaattan Yeşil GYOya satış

Yeşil Yapı İnşaat tarafından 19.08.2016 tarihinde duyurulan finansal duran varlık satış işleminin tamamlanması hakkında bildiri yayınladı.

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Murat Jardat tarafından kuruldu.

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!

İzmir'de dün yaşanan 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da yükselen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelenin en üst noktasında çalışan bir işçi düşerek hayatını kaybetti. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

Ankara Atakent Nevi Konutları'nın Nisan ayı kampanyası tanıtıldı!

İnşaattan madene, enerjiden elektrik dağıtıma kadar birçok alanda faaliyet gösteren Ataseven Group, düzenlediği organizasyonlarla tüketiciden tam not alıyor. Şirketin son inşaat projesi Atakent Nevi Konutları için düzenlenen kampanya, tanıtıldı.

Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırıyor!

‘Paramparça’ dizisi sezon finali yapan Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncunun son olarak Gümüşlük sırtlarından üç daire birden alarak 600 bin lira ödediği öğrenildi.

Dünya Çevre Günü'nde yeşil binalar konuşuldu!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri Dünya Çevre Günü’nde “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nda buluştu. Dünya Çevre Günü'nde yeşil binalar konuşuldu.

Bursa Yıldırım'daki dönüşümde yeşil alanlar artırılıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çevre Koruma Haftası öncesinde ilçede adeta bir çevre seferberliği başlattıklarını ifade etti. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte ilçedeki yeşil alan oranını en az iki kat artacak.

Yeşil çamın en iyileriyle tanışmak için Aydos Counrty'ye gelin!

"Yeşil çamın en iyileriyle tanışmak için Aydos Counrty'ye gelin" sloganıyla yükselen Aydos Country Sancaktepe'de lansmana özel indirim ve fırsatlar devam ediyor. Proje Sinpaş GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Yeşil GYO Yeşil Plaza'nın yarısını 32,3 milyon dolara aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeşil Plaza'nın 1/2'sini 32 milyon 340 milyon dolara aldı. İşte Yeşil GYO'nun yönetim kurulu kararı...

Aksaray İSKİ binasının olduğu arazi yeşil alan olacak!

Aksaray'da bulunan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait binanın "Meydan Projesi" kapsamında yıkılmasına karar verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.

Bahçelievler'de bugün 5 bin 800 metrekarelik yeşil alan açılacak!

AB Holding tarafından Bahçelievler Belediyesi'ne bağışlanan 27 milyon Lira değerindeki 5 bin 800 metrekarelik yeşil alanın açılışı bugün saat 19.30'da yapılacak.

Yeşil İnşaattan Yeşil GYOya satış Haberi

Yeşil İnşaattan Yeşil GYOya satış

 Yeşil Yapı İnşaat tarafından 19.08.2016 tarihinde duyurulan finansal duran varlık satış işleminin tamamlanması hakkında bildiri yayınladı.


Yeşil Yapı İnşaat'tan açıklama:


Şirketimizin iştiraklerinden YEŞİL İNŞAAT GAYRİMENKUL YATIRIM HİZMETLERİ TİC.A.Ş.'nin( Yeşil İnşaat), Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik  A.Ş.'de bulunan 39.265.790 adet payının Yeşil İnşaat tarafından 282.314.005 TL bedel ile Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne satılmasına ilişkin Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel kurulu tamamlanmış olup, söz konusu finansal duran varlık satış işlemi tamamlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla...