09 / 05 / 2024

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat adres

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat adres

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Baskı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Ankara Urankent yeşil alanda dünya sağlık örgütü standartlarını yakaladı!

Her geçen gün artarak devam eden yapılaşma yeşil alan ihtiyacının daha fazla ortaya çıkmasına neden olurken, bu konuda en fazla sorumluluğun düştüğü inşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, oluşturdukları peyzaj alanlarıyla kentlerdeki yeşil alan miktarının artmasını sağlıyor.

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

Yeşil Mavi Başıbüyük fiyatları!

Toplam 300 konut ve 5 ticari üniteye yer verilen Yeşil Mavi Başıbüyük projesi 21 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Projede daireler Marmara Denizi ve Adalar manzaralı. İşte Yeşil Mavi Başıbüyük fiyatları...

Yeşil Mavi Maltepe teslim tarihi!

15 - 19 katlı dört bloktan meydana gelen Yeşil Mavi Maltepe Projesi'nde daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. Proje Maltepe'de Başıbüyük Mahallesi'nde yer alıyor...

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

Bahçelievler Greenist projesi yeşil alan konsepti vaadediyor!

Saray Grup 'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Proje, 174 daireden oluşuyor.

Necla Özkaplan Yörüklü: Yeşil alanlar cetvel artığı olarak bırakılıyor!

Peyzaj Mimarları Odası İl Temsilcisi Necla Özkaplan Yörüklü, kentin imar planlarında önceliğin konuta, ticarete ve yollara verildiğini, yeşil alanların ise 'cetvel artığı' olarak bırakıldığını söyledi.

Yeşil binaların karbondioksit salımı daha düşük!

Yeşil binaların yeşil alanları daha fazladır ve peyzajındaki bitkiler yerel iklime uyum sağlamış bitkilerdir. Böylelikle, mevsim yağmurları ile su ihtiyaçlarının büyük bir kısmını doğal olarak sağlarlar...

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu!

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Baskı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat adres Haberi

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat adres

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Baskı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. 2.   Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. 3.   toprak alım ve satımını yapmak. 4.   Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını  yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek.a.      Yurt içinde ve yurt...