29 / 04 / 2024

Yeşil Mavi konut projesi

Yeşil Mavi konut projesi

Sur Yapı Yeşil Mavi fiyat tablosu 2017 kapsamında daireler indirimli olarak 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeşil Mavi Konutları için 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Maltepe Yeşil Mavi daire fiyatları!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde konumlandırılan Maltepe Yeşil Mavi projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.Maltepe Yeşil Mavi daire fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

VakıfBank’tan 'Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası!

Türkiye’nin ilk karbon negatif bankası olan VakıfBank, sürdürülebilir bankacılık çalışmalarını sürdürüyor .Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile yakın zamanda 200 milyon Euro’luk  'Yeşil Konut Kredi’ anlaşmasına imza atan VakıfBank, bu kapsamda ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası başlatıyor.

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası enerji tasarrufu bulunan konutlar için yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile avantajlı Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan 'Yeşil Ev' konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası Yeşil Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde düşük konut kredisi faiz oranlarına ek olarak konut değerinin yüzde 90’ına kadar konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası yeşil ev konut kredisi 2019!

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kapsamında yüzde 1.88 faiz oranlarıyla konut değerinin yüzde 90’ına kadar konut kredisi kullandırıyor...

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

ÇEDBİK Konut ve EDGE Yeşil Bina Sertifika Programı 28 Şubat'ta!

Türkiye'nin ilk ve tek Yeşil Bina Sertifika Sistemi olan ÇEDBİK-Konut Sertifika tanıtım toplantıları devam ediyor. ÇEDBİK Konut ve EDGE Yeşil Bina Sertifika Programı 28 Şubat'ta yapılacak. 

 Sur Yapı Yeşil Mavi fiyat tablosu 2017!

Sur Yapı Yeşil Mavi fiyat tablosu 2017 kapsamında daireler indirimli olarak 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeşil Mavi Konutları için 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Yeşil Mavi konut projesi Haberi

Yeşil Mavi konut projesi

Yeşil Mavi Evleri projesi 19 katlı dört blok olarak Sur Yapı tarafından hayata geçirildi. Peşin ödemelerde indirim yapılan Yeşil Mavi projesi 268 daire ve ticari birimden oluşuyor. 
 
Yeşil Mavi Evleri İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunan Yeşil Mavi'de teslimler 2019 yılında yapılacak. 

Yeşil Mavi Evleri'nde daire büyüklükleri 63 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor.  Yeşil Mavi Konutları Mutlu Evler Türkiye kmapanyası kapsamında yer alıyor. 
 

 Sur Yapı Yeşil Mavi fiyat tablosu 2017!
 

1+1 dairelerde yüzde 10 indirimle  437 bin TL 2+1 dairelerde yüzde 10 indirimle  620 bin TL 3+1 dairelerde yüzde 10 indirimle  1 milyon 53 bin TL 4+1 dairelerde yüzde 10 indirimle  1 milyon 575 bin TL'den başlıyor.


Maltepe Yeşil Mavi Evleri ödeme tablosu!

60...