10 / 05 / 2024

yeşil rapido ekoyapı dergisi eğitimleri nerede

yeşil rapido ekoyapı dergisi eğitimleri nerede

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi' nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği 'Yeşil Rapido' LEED Eğitimleri serisinin ikincisi 24 Ocak 2014 tarihinde YEM' de gerçekleşti...

Yeşil Rapido 2021’in son oturumunda Tiny House konuşulacak!

Tiny House'un konuşulacağı Yeşil Rapido 2021 konferans serisinin son oturumu 14 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart'ta!

Mimarlık ve inşaat süreçlerinin çevresel etkilerini masaya yatırmak ve yeni çözüm önerileri sunmak için hazırlanan online konferans serisi Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart tarihinde yapılacak.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri Yeşil Rapido 2021'de bir araya geliyor!

Daha yaşanabilir kentler ve sağlıklı yapılı çevreler tasarlamanın önemini sürdürülebilirlik çerçevesinde ele alan Yeşil Rapido Konferans serisi, bu yıl “Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım” temasıyla online şekilde gerçekleştiriyor.

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Kasım 2017'de!

Yeşil Rapido, Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, 8 Kasım 2017 tarihinde, Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu'nda gerçekleştirilecek.

Silverline Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'nın sponsoru oldu!

Bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getirdi…

Silverline Ankastre, Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'na sponsor oldu!

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor…Silverline Ankastre’de kentsel dönüşümün önemli oyuncularından biri olarak organizasyonun platin sponsoru oldu…

Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı İstanbul'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı Haziran'da!

“Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde 8 Haziran’da kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı gerçekleşti!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri Ekoyapı Dergisi tarafından VitrA ana sponsorluğunda, ‘yeşil binalar konusunda farkındalığı artırmak’ amacıyla düzenlenen “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nda buluştu.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı ne zaman?

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Ekoyapı Dergisi'nin ev sahipliğinde ve VitrAana sponsorluğunda gerçekleşecek olan, "Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansında sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımın dünyaca ünlü yıldızları ağırlanacak.

Yeşil Rapido LEED Eğitimleri serisinin ikincisi 24 Ocak'ta gerçekleşti!

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi' nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği 'Yeşil Rapido' LEED Eğitimleri serisinin ikincisi 24 Ocak 2014 tarihinde YEM' de gerçekleşti...

yeşil rapido ekoyapı dergisi eğitimleri nerede Haberi

yeşil rapido ekoyapı dergisi eğitimleri nerede


Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi'nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği 'Yeşil Rapido' LEED Eğitimleri serisinin ikincisi 24 Ocak 2014 tarihinde YEM'de gerçekleşti. Eğitime Türkiye'nin önde gelen mimarlık -  mühendislik ofislerinden, inşaat firmalarından 70 teknik kişi katıldı ve gün sonunda sertifikalarını aldılar.

Türkiye'de ilk kez, 'Yeşil Rapido' ismiyle organize edilen ve malzeme / bina üreticilerinin desteği sayesinde ücretsiz verilen LEED eğitimleri 2014 yılında 3 organizasyon ile devam edecek.

İkinci 'Yeşil Rapido' ücretsiz LEED Eğitimini yine yeşil malzeme üretici-temsilcileri destekledi. Etkinliğe Isıcam Konfor ve ETY İnşaat platin sponsor, Dörken Sistem ve Interface Türkiye altın sponsor, Chelsea, Novawood ve Sapa Sistem ise gümüş sponsor olarak destek verdiler.

'YEŞİL RAPİDO'da dopdolu bir gün...

24 Ocak 2014 tarihinde Yapı-Endüstri Merkezi'nde (YEM) gerçekleşen Yeşil Rapido Vol-2 saat 8:30'da...