01 / 05 / 2024

Yeşil Sanayi Sitesi ve Bilim Merkezi

Yeşil Sanayi Sitesi ve Bilim Merkezi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Tokat'a “Yeşil Sanayi Sitesi” ve “Bilim Merkezi” kurulması için çalışma başlatacaklarını kaydetti.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yeşil dönüşüm için "Ulusal Emisyon Ticaret Sistemi" geliştirilecek

Orta Vadeli Programı kapsamında, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Yeşil Endüstri Bölgesi Sertifikasyon Sistemi birlikte tamamlanarak, çevreye duyarlı, sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi alanları oluşturulmasına hız verilecek. İşte haberin detayları..

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de plastik sanayi sitesi inşaatı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde kurulacak plastik sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeşil Sanayi Sitesi ve Bilim Merkezi Haberi

Yeşil Sanayi Sitesi ve Bilim Merkezi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Tokat Küçük Sanayi Sitesi'nde AB hibesi ve Bakanlık desteği ile “Küçük Sanayicilerin Büyük Ortaklığı” projesi kapsamında yapılan bina inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Işık'a Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Fehmi Çankaya projeyle ilgili bilgilendirme yaptı. Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden Bakan Işık, bir demirci atölyesinde ateşin karşısına geçerek demir dövdü. Bakan Işık, ayrıca sanayi esnafı ile yaptığı toplantıda esnafın yeni bir küçük sanayi sitesi yapımı talebine karşılık müjde verdi. Tokat'ın dışında ancak şehir merkezine yakın bir yerde yeni bir Yeşil Sanayi Sitesi yapımı için gereken desteğin verileceğini ifade eden Bakan Işık, gerekli çalışmaları başlatacaklarını kaydetti.


Sanayi sitesini ziyaretinin ardından Bakan Işık, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Eroğlu, Bakan...