03 / 05 / 2024

Yeşil ve Güvenli Binalar Konferansı

Yeşil ve Güvenli Binalar Konferansı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Enerji ve Çevre Özel İhtisas Komisyonu, Yeşil ve Güvenli Binalar Konferansı düzenledi. Enerjide dışa bağımlılığa dikkat çekilen konferansta, yeşil dönüşümün 3 trilyon dolarlık bir iş fırsatı olduğu belirtildi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Deprem uzmanı Şükrü Ersoy depremlere karşı vatandaşları uyardı: Kaçmak göçmek yerine, güvenli binalarda kalın!

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, güneyde bir deprem aktivitesi başladığını belirterek vatandaşlara göç etmelerini değil, daha güvenli bina ve şehirlerde kalmalarını söyledi.

Dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önü açılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önünü açıyor. Bu sayede daha az nakitli ekonomiye geçiş ve finansal tabana yayılmanın artırılması sağlanacak.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Lüks ve güvenli Deprem Evi ilk defa satışa sunuldu! 24 milyon liraya satılıyor!

Depremlere dayanacak şekilde yapılan ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir malikane, tasarımı ve güvenli yapısının yanı sıra fiyatıyla da dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar...

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

Tayfun Küçükoğlu: Enerji verimli ve güvenli yapılara sahip olmamız şart!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, güvenli ve enerji verimli yapıların artırılması gerektiğini kaydetti.

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

İnşaat sektöründe yeşil ve dijital dönüşüme uyulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Güven Sak bugünkü köşesinde virüs sonrasında yapılacak yeşil-dijital dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Yeşil ve Güvenli Binalar Konferansı Haberi

Yeşil ve Güvenli Binalar Konferansı

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Enerji ve Çevre Özel İhtisas Komisyonu, Yeşil ve Güvenli Binalar Konferansı düzenledi. Enerjide dışa bağımlılığa dikkat çekilen konferansta, yeşil dönüşümün 3 trilyon dolarlık bir iş fırsatı olduğu belirtildi. 


SÜRDÜRÜLEBİLİR 


Ticarette Çevre ve Enerji Yönetimi Tematik Konferanslar dizisinin ilki olan Yeşil ve Güvenli Binalar Konferansı'nın açılışında konuşan ATO Genel Sekreteri Mustafa Babayiğit, dünyada toplam enerji tüketiminin yüzde 40'ının binalarda gerçekleştiğini söyledi. 


En ucuz enerjinin geri kazanılan enerji olduğunu vurgulayan Babayiğit, "Yeşil ve güvenli binalar tasarruf sağlıyor. Bizim gibi enerji açısından dışa bağımlı ülkeler için tasarruf sihirli bir sözcük" dedi. Babayiğit, "Ekonomik büyümenin, aynı zamanda 'yeşil' olması gerekiyor. Yeşil büyüme, bu dünyanın atalarımızın mirası değil, gelecek nesillerin emaneti olduğu unutulmadan gerçekleştirilecek büyümedir" diye konuştu. 


BİNALARIN PAYI ARTIYOR 


ATO Enerji ve Çevre Özel...