05 / 05 / 2024

yeşil ve yalıtımlı ev

yeşil ve yalıtımlı ev

Müteahhitler yeşil ve yalıtımlı evlere talebin çok fazla olduğunu söyledi...

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli  ile Canberk Şehitoğlu tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil ve dijital dönüşüme uyulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Güven Sak bugünkü köşesinde virüs sonrasında yapılacak yeşil-dijital dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Dünya Yeşil Bina Haftası Webinar dizisi ile kutlandı!

Dünya Yeşil Bina Konseyinin Türkiye’deki temsilcisi olarak ÇEDBİK, Dünya Yeşil Bina Haftası'nı hafta boyunca devam eden bir webinar dizisi ile kutladı.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Adin Plastik Ve Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adin Plastik Ve Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Turan tarafından kuruldu.

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

yeşil ve yalıtımlı ev Haberi

yeşil ve yalıtımlı ev


Enerjisini üreten, çöplerini arıtan, atık suyunu arındırıp bahçe sulamasında kullanan yeşil evlerin sayısı giderek artıyor.  Yeşil ve yalıtımlı evlere talebin fazla olmasında bankaların kredi verme kolaylığı da etkili...