16 / 05 / 2024

yeşil yaşam projesi

yeşil yaşam projesi

Büyükçekmece Belediyesi'nin Mimaroba'da yapımına başladığı Yeşil Yaşam Projesi'nin inşaatı hızla sürüyor. 225 bin metrekarelik yeşil alana su oyunları parkı da yapılmasını isteyen Akgün, parkın gelecek yıl ağustos ayında hizmete gireceğini açıkladı...

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde hayata geçirilmesi planlanan karma yaşam projesi için çalışmalara başlanıyor.

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Yeşil Yaka Su projesinin detayları belli oldu!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ konforlu bir yaşam sunuyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Dergi'nin Ekim 2018 sayısında "Yeşim yaşam alanları" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Sakarya Kocaali'ye yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini müjdeledi.

Türk Mimarlardan Mars'ta yaşam arayışı!

Mars’ta yaşam projesi Dünya’nın farklı lokasyonlarından mimarlar ve tasarımcıları bir konsept yarışma ile yeniden gündeme geliyor.  Türk Mimar Sunay Erdem önderliğindeki ekip Mars Gezegeni için piramidal şehir önerdi.

Yeşilyaka Su : Mesa ve Nurol'dan doğa ile iç içe bir yaşam!

Büyükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile dikkat çeken Yeşilyaka Su  projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Greenox: Türkiye'nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikalı projesi!

Uluslararası Finans Kurulusunun EDGE Yeşil Bina Sertifikası Programı kapsamında Türkiye'den Pilot Proje seçilen Greenox, Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. "dikey ormanı" olma özelliğini taşıyor.

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi planlanan Yeşil Mavi Maltepe projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyasında fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor.

yeşil yaşam projesi Haberi

yeşil yaşam projesi


Büyükçekmece Belediyesi'nin Mimaroba'da yapımına başladığı Yeşil Yaşam Projesi'nin inşaatı hızla sürüyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, önceki gün projeyi denetledi. 225 bin metrekarelik yeşil alana su oyunları parkı da yapılmasını isteyen Akgün, parkın gelecek yıl ağustos ayında hizmete gireceğini açıkladı. 


Habertürk...