04 / 05 / 2024

yeşil yıldız alan oteller

yeşil yıldız alan oteller

Boyalık Beach Çeşme, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yürüttüğü "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi kapsamında gerekli koşulları yerine getirenlere verilen Yeşil Yıldız'ın sahibi oldu.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Ankara Yıldız Park görücüye çıktı!

Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Yıldız Park projesi 181 daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare arsa alanına sahip.

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Yeşil Yıldızlı otellerin yüzde 53'ü Antalya'da!

Kültür ve Turizm Bakanlığın'dan Yeşil Yıldız belgesi alan turizm işletmelerinin yarıdan fazlası Antalya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de 300 "Yeşil Yıldız belgeli konaklama tesisi bulunuyor. İllere göre dağılım incelendiğinde 159 tesisle ilk sırayı Anta

Hilton İstanbul Kozyatağı’na Yeşil Yıldız Belgesi!

Yatırım aşamasında en son teknolojiyi kullanarak çevre kirliliğini önlemeyi, enerji tasarrufu ile doğal kaynakları korumayı hedefleyen ve bunu başarı ile uygulayan Hilton İstanbul Kozyatağı, Yeşil Yıldız Belgesi ile ödüllendirildi.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Yıldız Yaya Bölgesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankaya Belediyesi tarafından yenilenen Yıldız Yaya Bölgesi’nde çalışmaların yüzde doksanı tamamlandı. 4 bin 338 metrekaresi yeşil alan olarak hazırlanan Yaya Bölgesi, bölge halkına kent içinde soluk aldıracak özel bir mekan halini aldı.

RadissonBlu Hotel Kayseri Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi’ projesi kapsamında; RadissonBlu Hotel Kayseri, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız” belgesini aldı.

Antalya Fame Residence Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Kapadokya Dedeman Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kapadokya Dedeman Otel, Turizm Bakanlığı'nın belirlediği standartlara uyarak çevreye duyarlı tesis belgesi sahibi oldu ve 'Yeşil Yıldız' aldı.

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi ve "Sürdürülebilir Turizm" kapsamında, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' unvanını almaya hak kazandı.

Bursa'da yeşil Yıldırım çalışmaları başladı!

'Yeşil Yıldırım' hedefi için yoğun bir çalışma yürüten Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bin 113 ağaç ve çalı fidan ile 45 bin 740 çiçek dikti.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

yeşil yıldız alan oteller Haberi

yeşil yıldız alan oteller

Boyalık Beach Çeşme, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yürüttüğü "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi kapsamında gerekli koşulları yerine getirenlere verilen Yeşil Yıldız'ın sahibi oldu. Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) tarafından Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli'nde düzenlenen törene Vali Mustafa Toprak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve Yeşil Yıldız etiketi almaya hak kazanan 13 otelin yöneticileri katıldı. Boyalık Beach Çeşme adına plaketi Viltur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Özkardeş ile Otel Müdürü Orhan Belge teslim aldı. Özkardeş. "Grup olarak elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.


Hürriyet...