02 / 05 / 2024

yeşilbelde sitesi çekmeköy

yeşilbelde sitesi çekmeköy

12 blok halinde hayata geçirilen Yeşilbelde Sitesi İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy'de yer alıyor. 432 adet konuttan meydana gelen Yeşilbelde Sitesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İş GYO Çekmeköy Ömerli'den 37.9 milyon TL'ye arsa alıyor!

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi'nde yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçümlü arsayı 37.9 milyon TL'ye satın alacak. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Çekmeköy Mahallesi, 3297 parselde yer alan villayı 10 milyon 315 bin TL'ye icradan satıyor...

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Çekmeköy Kışlası’nın bir kısmı TRT’ye verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul'da yaptığı imar planı değişikliği, Çekmeköy Kışlası’nın bir bölümünün TRT’ye tahsis edildiğini ortaya çıkardı. Bakanlığın hazırladığı plan değişikliğine göre kışlanın içindeki 12 bin 345 metrekarelik alanda TRT, yeni alan kuracak.

Emlak Konut GYO, Bakanlığın Çekmeköy'deki arsasını 990 milyon TL'ye aldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 990 milyon TL'ye satın aldı.

Çekmeköy'de 36.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Çekmeköy Mahallesi, 3628 parselde yer alan 13 bin 682 metrekare büyüklüğündeki arsayı 36 milyon 795 bin 600 TL'ye icradan satıyor...

Çekmeköy Çatalmeşe'ye aile sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çatalmeşe'ye aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’de 4.5 milyon TL'ye villa aldı!

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra ailelerinin oturduğu Çekmeköy’de 4 milyon 500 bin TL’ye villa aldı.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye daire sahibi olunabiliyor..

İstanbul Çekmeköy'de 20,3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çekmeköy'e bağlı Hamidiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 20 milyon 32 bin 80 TL'ye satışa sunuluyor.Gayrimenkul için ihale tarihi 13 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Çekmeköy’deki Ulus Pazarı AVM'ye mi taşınıyor?

İstanbul Çekmeköy’deki Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen AVM’ye taşınmak isteniyor. Tezgah açmak için gelen pazarcılar polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana alınmadı.

Çekmeköy'deki 16 bin metrekarelik arsa için Kuzey Marmara Otoyolu kaydırıldı!

Eski bakan ve milletvekili Süleyman Arif Emre’nin oğlu ve yeğenine ait Çekmeköy’deki araziden geçen Kuzey Marmara Otoyolu kaydırıldı

yeşilbelde sitesi çekmeköy Haberi

yeşilbelde sitesi çekmeköy


Yeşilbelde Sitesi'nin havadan yeni görüntüleri için...