14 / 05 / 2024

yeşilçam sanatçılarına huzurevi mi yapılıyor

yeşilçam sanatçılarına huzurevi mi yapılıyor

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Yeşil GYO ilk 9 ayda 16.1 milyon TL hasılat elde etti! Innovia 4 projesinde son durum netleşti! 

Yeşil GYO tarafından 2023'ün ilk 9 ayına ilişkin faaliyet bilgileri ve gelişmeler açıklandı. Peki Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı zamma çevrildi. Bu kapsamda, 4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor...

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Uygulama Tebliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ! 

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Uygulama Tebliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Emlak sektöründe yeşil ışık yandı!

Mart'ta hareketlenen konut satışları, emlak piyasasında yeşil ışık oldu. Uzmanlar, gerçekleşen ivmelenmede konut kredilerinin payını vurgularken, gözler kredi rakamlarına döndü.

yeşilçam sanatçılarına huzurevi mi yapılıyor Haberi

yeşilçam sanatçılarına huzurevi mi yapılıyor

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı. Çamlık mahallesinde yapılacak olan ücretsiz bakım evi için Yeşilçam oyuncuları ve emekçileri Bodrum'da bir otelde bir araya geldi. Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı Başkanı, Yönetmen Coşkun Ertam, bakıma muhtaç Yeşilçam emekçileri için ücretsiz huzur evi yapacaklarını ifade ederek “ Vakıf olarak Yeşilçam sanatçıları için bir huzur evi çalışması planladık çalışmalarına başladık. Bu huzur evi, 70-80 kişilik olacak. Kendi arazimize yapacağız. Eski emekçileri ve bakıma muhtaç insanları kimseye muhtaç etmeden huzur evinde ömürleri boyunca ücretsiz bakacağız. Huzur evinin proje çizim çalışmalarının devam ediyoruz. İnşaat çalışmalarına ekim ayında başlayacağız. Çalışmayı en kısa süre bitireceğiz” dedi.


HERKES OLMASI GEREKENİ YAPIYOR

Yeşilçam yıldızlarından oyuncu Selda Alkor ise Yeşilçam emekçileri için...