06 / 05 / 2024

Yeşilce Aydos konum

Yeşilce Aydos konum

Yeşilce Aydos projesi KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 331 dairenin yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler bulunuyor. Peki Yeşilce Aydos nerede?

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği projesi Yeşilce Aydos'ta kalan stok dairelerini satışa çıkardı. Satışta olan daireler peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 

KİPTAŞ'ın riskli bina kampanyası bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Pendik'te yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutlarını öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar ya da riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa sunmuştu, proje için başvurular bugün sona eriyor.

KİPTAŞ'tan riskli binalarda oturanlara yeni konut müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Pendik'te yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutlarını öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar ya da riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıkardı.

KİPTAŞ'tan riskli binalarda oturanlara konut müjdesi!

KİPTAŞ, Pendik ilçesinde yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutları öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar veya riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıkarıyor. Konutların fiyatları 347 bin TL'den başlıyor...

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta teslimler başlıyor!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde teslimler başlıyor. İşte KİPTAŞ Yeşilce Aydos teslim programı...

Bizimtepe Aydos'ta 4 iş yeri aylık 3 bin TL'ye kiraya verildi!

Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 4 adet bağımsız bölüm  aylık toplam 3 bin TL'ye kiraya verildi.

Halk GYO 2020 yılı 1'inci çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'ndeki 3 adet bağımsız bölüm 2 milyon 125 bin TL'ye, Bizimtepe Aydos Projesi'ndeki 86 adet bağımsız bölümü 55 milyon 582 bin 79 TL'ye ve Referans Bakırköy Projesi'ndeki 1 adet bağımsız bölümü 357 bin TL'ye satıldı.

Halk GYO, Bizimtepe Aydos'taki 2 gayrimenkulü 1.500 TL'ye kiraya verdi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 2 adet gayrimenkulü Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiraladı...

Bizimtepe Aydos'taki 6 iş yeri aylık 4 bin 800 TL'ye kiraya verildi!    

Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan iş yeri niteliğindeki 6 adet bağımsız bölüm 22 Ocak 2020 tarihinden itibaren, aylık 4 bin 800 TL + KDV bedel ile bir gerçek kişiye kiralandı...

Yeşilce Aydos konum Haberi

Yeşilce Aydos konum

10 blok olarak tasarlanan Yeşilce Aydos projesinde toplamda 331 daire bulunuyor. Yeşilce Aydos 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tiplerinden oluşuyor. 

350 araçlık kapalı otoparka yer verilen Yeşilce Aydos projesi E-5 ve TEM Otoyolu’na 5 dakika metroya 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Yeşilce Aydos konum olarak; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika, yüksek hızlı trene 7 dakika, İDO iskelesine ise 7 dakika uzaklıkta yükseliyor. 
 
Yeşilce Aydos projesinin sosyal alanları arasında fitness salonu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları mevcut.


Yeşilce Aydos nerede?

Metroya 3 dakika 
Yüksek hızlı trene 7 dakika 
Sabiha Gökçen Havalimanı 5 dakika
İDO iskelesine ise 7 dakika 

Yeşilce Aydos fiyat listesi:

83 metrekare 2+1 daire 304 bin 787 TL ile 319 bin...