11 / 05 / 2024

Yeşilkaya daire fiyatları

Yeşilkaya daire fiyatları

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Gelecek Relax Aydınlı'da daire fiyatları 189 bin TL'ye!

Gelecek Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire tiplerine özel ödeme avantajı sunuluyor.

Altındağ'da daire fiyatları 1 milyona yaklaştı!

Tamamı gecekondu olan ve bu gecekonduların fiyatı yaklaşık 10 bin TL olan Ali Ersoy’da daire fiyatları kentsel dönüşümle birlikte 1 milyon TL’ye kadar yükseliş gösterdi. 

Kars’ta kiralık daire fiyatları yükselişte!

Kars’ta kiralık daire fiyatları el yakıyor. Sobalı evlerin 500 TL’den aşağıya verilmediği kentte bazı bölgelerde ev kiraları bin ile bin 200 TL’ye kadar yükseliyor. 

Pendik Yeşilce Aydos daire fiyatları ne kadar?

Yeşilce Aydos projesi 10 blok olarak Pendik'te Kiptaş tarafından hayata geçirildi. Kiptaş Pendik Yeşilce Aydos daire fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Yeşilce Aydos Pendik satılık daire fiyatları!

Yeşilce Aydos Pendik satılık daire fiyatları 284 bin TL'den başlıyor. Kiptaş tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi!

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire seçeneği bulunuyor. 

Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri daire fiyatları!

Yüzde 15 indirim avantajı sağlanan Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

Lilyum Towers Kartal'da daire fiyatları 580 bin TL'ye!

Baykon Yapı ve Açık tarafından Kartal’da hayata geçirilen Lilyum Towers Kartal projesinde satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 580.000 ile 1.485.000 TL arası değişiyor.

Sur Yapı Yeşilmavi daire fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de inşa edilen Sur Yapı Yeşilmavi projesinde peşinat vermeden ödemeler yapılabiliyor. İşte Sur Yapı Yeşilmavi daire fiyatları...

Dap Çadır Günleri daire fiyatları!

Yüzde 25 indirim fırsatı sunulan Dap Çadır Günleri kampanyası 9 Nisan'a kadar geçerli olacak. Dap Çadır Günleri daire fiyatları 297 bin TL'ye kadar düşüyor.

Maltepe Yeşil Mavi daire fiyatları!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde konumlandırılan Maltepe Yeşil Mavi projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.Maltepe Yeşil Mavi daire fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yeşilkaya daire fiyatları Haberi

Yeşilkaya daire fiyatları

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile Büyükçekmece'de hayata geçen Yeşilyaka projesinin yeni etabında bulunan daireler satışa çıkarıldı.  

3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin bulunduğu projede; 3+1 ve 4+1'lerin fiyatı 6 milyon TL'den, 5+1'lerin  fiyatları ise 9 milyon TL'den başlıyor. Dairelerin fiyatları, teslim tarihlerine villa içerisindeki konuma ve sosyal olanaklarına göre değişkenlik gösteriyor. 

18 aya varan taksitlerle satılan dairelerde yüzde 10 indirim imkanı da bulunuyor. Banka kredilerine uygun olarak satışta olan daireler, müşterilerin talebine özel ödeme imkanları da sunuyor. Proje  dahilinde şu an Yeşilkaya Koru'da 10 daire, Yeşilkaya Su'da ise 100 daire satışa çıkarıldı. 

Ferah mimari anlayışıyla inşa edilen projede; zengin sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk ve oyun spor alanları, açık hava sineması gibi birçok sosyal alan...