28 / 04 / 2024

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Firma: Mesa Mesken - Nurol İnşaat

Proje: Yeşilyaka Su

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.



Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile Büyükçekmece'de hayata geçen Yeşilyaka projesinin yeni etabında bulunan daireler satışa çıkarıldı.  

3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin bulunduğu projede; 3+1 ve 4+1'lerin fiyatı 6 milyon TL'den, 5+1'lerin  fiyatları ise 9 milyon TL'den başlıyor. Dairelerin fiyatları, teslim tarihlerine villa içerisindeki konuma ve sosyal olanaklarına göre değişkenlik gösteriyor. 

18 aya varan taksitlerle satılan dairelerde yüzde 10 indirim imkanı da bulunuyor. Banka kredilerine uygun olarak satışta olan daireler, müşterilerin talebine özel ödeme imkanları da sunuyor. Proje  dahilinde şu an Yeşilkaya Koru'da 10 daire, Yeşilkaya Su'da ise 100 daire satışa çıkarıldı. 

Ferah mimari anlayışıyla inşa edilen projede; zengin sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk ve oyun spor alanları, açık hava sineması gibi birçok sosyal alan bulunuyor. 

İstanbul Havalimanı, Hadımköy Otoyol Girişi, Bahçeşehir, Florya ve Yeşilköy gibi kilit noktalara ulaşım kolaylığı sağlayan Yeşilyaka, Büyükçekmece Göl Vadisi’nin yanı başında konumlanıyor.
 

https://www.yesilyaka.com.tr/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön