11 / 05 / 2024

Yeşilkaya ödeme imkanları

Yeşilkaya ödeme imkanları

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

Megeye Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Megeye Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Hülya Yeşilkaya ve Naciye Beste Aliş ortaklığında kuruldu.

Emekliye hafta sonu müjdesi! Zamlı maaşa ek 7.500, 9.000 ve 10.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak!

Temmuz ayı emekli maaş zamlarından sonra banka promosyonları yeniden hesaplandı. 7.500 TL ile 10.000 TL arasında değişen promosyon ödemeleri hesaplara yatırılıyor. İşte detaylar...

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’lilere son dakika kök maaş ve 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Acil bakın!

Memur, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine gerçekleştirilen düzenlemeyle 6 aylık dönemde yüzde 25 zam yapıldı. Bu kapsamda, en düşük aylığın 7 bin 500 lira olduğu durumu koruyarak emeklilerin kazancına katkı sağlayacak. Öte yandan, tek seferlik maaşa ek 10 bin TL'ye varan ödeme alınabilecek.

İş Bankası ile sıfır araç sahibi olmak artık daha kolay! Kmpanya ile aylık 5 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz

İş Bankası, taşıt alımlarınızı kolaylaştırmak ve herkesin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için her zamankinden daha cazip bir kampanya başlattı. Artık aylık 5 bin TL'ye kadar ödeme yaparak hayalini kurduğunuz sıfır araca sahip olabilirsiniz!

Başvuru için Son 2 Gün! Kendi İşini Kurmak İsteyen Engelli Girişimciler Fırsatı Kaçırmasın!

İş Kurumu (İŞKUR), engelli bireylerin kendi işlerini kurmalarını desteklemek amacıyla 150 bin TL'ye varan ödeme desteği sunuyor. 9 Haziran'da sona erecek olan başvuru süresi yaklaşırken, engelli girişimcilerin hibe fırsatını kaçırmamaları önem taşıyor.

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

Öğrencilere müjde! Kimlik kartıyla 2000 bin TL ödeme verilecek!

Öğrenciler için yeni bir haber duyuruldu. Üniversite öğrencilerinin yüzü gülecek. Öğrencilere 2000 TL’ye kadar ödeme yapılacak. 2000 TL ödeme nasıl alınacağı açıklandı. İşte ödemeyle ilgili tüm detaylar…

İhtiyaç sahibi ailelere devletten ek gelir desteği! 700 TL’ye kadar ödeme yapılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve dar gelirli aileler için sunduğu çeşitli sosyal destek ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 1 yıl boyunca her ay dar gelirli hanelere 700 TL’ye kadar yardım yapılıyor.

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Birkaç ay önce açıklanan çocuk desteği ödemeleri için başvuru şartları ve ne kadar ödeme yapıldığı, dar gelirli pek çok aile tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 12 ay boyunca 650 TL’ye kadar ödeme almak mümkün.  Peki nasıl başvurulacak?

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Yapı kredi bankasından harika bir uygulama daha geldi. Doğalgaz ve elektrik faturalarına veya HGS'ye otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL hediye ediyor. Ekonomik olarak zor günlerden geçilen şu dönemlerde faturaların yüksek gelenlere ilaç gibi gelecek kampanyanın detayları haberimizde.

Bu paradan haberiniz olmayabilir! Hesaplarınızı hemen kontrol edin

Çalışan annelere verilen destek açıklaması SGK'dan geldi. Kredi desteği almak için değişik olanaklar verilirken 16.500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı söylendi. Konu ile alakalı detaylar  haberimizde.

EYT’liler emekli olur olmaz 10 bin TL alacak! Bu parayı almayı sakın unutmayın!

EYT'liler emekli maaşı için bankaların güncel promosyon tutarlarını araştırmaya başladı. EYT emeklilerine 10 bin TL’ye varan ödeme alma imkanı ortaya çıktı. İlk emekli aylıkları nisanda ödenecek.

Yeşilkaya ödeme imkanları Haberi

Yeşilkaya ödeme imkanları

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile Büyükçekmece'de hayata geçen Yeşilyaka projesinin yeni etabında bulunan daireler satışa çıkarıldı.  

3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin bulunduğu projede; 3+1 ve 4+1'lerin fiyatı 6 milyon TL'den, 5+1'lerin  fiyatları ise 9 milyon TL'den başlıyor. Dairelerin fiyatları, teslim tarihlerine villa içerisindeki konuma ve sosyal olanaklarına göre değişkenlik gösteriyor. 

18 aya varan taksitlerle satılan dairelerde yüzde 10 indirim imkanı da bulunuyor. Banka kredilerine uygun olarak satışta olan daireler, müşterilerin talebine özel ödeme imkanları da sunuyor. Proje  dahilinde şu an Yeşilkaya Koru'da 10 daire, Yeşilkaya Su'da ise 100 daire satışa çıkarıldı. 

Ferah mimari anlayışıyla inşa edilen projede; zengin sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk ve oyun spor alanları, açık hava sineması gibi birçok sosyal alan...