01 / 05 / 2024

Öğrencilere müjde! Kimlik kartıyla 2000 bin TL ödeme verilecek!

Öğrencilere müjde! Kimlik kartıyla 2000 bin TL ödeme verilecek!

Öğrenciler için yeni bir haber duyuruldu. Üniversite öğrencilerinin yüzü gülecek. Öğrencilere 2000 TL’ye kadar ödeme yapılacak. 2000 TL ödeme nasıl alınacağı açıklandı. İşte ödemeyle ilgili tüm detaylar…



Üniversite öğrencilerime gelen zamlar ile birlikte geçim sıkıntısı yaşıyordu. Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan yeni açıklamayla birlikte üniversite öğrencilerinin yüzü güldü. Artık 2000 TL’lik ödeme alacaklar. Burs ödemesi ile ilgili açıklamalar yapıldı. Başvuru şartları belli oldu.

Öğrencilere müjde! Kimlik kartıyla 2000 bin TL ödeme verilecek!

Üniversite öğrencileri 2000 TL alacak

Yükseköğretim kurumu yaptığı son dakika açıklamasında öğrencilere ödenecek ücretler da güncelleme yapılacağını belirtti. Bu ücretler üzerinde bir artış söz konusu oldu. Yapılan düzenlemelere göre doktora burslu alıp çalışan öğrencilerin burs miktarı 2500 TL, çalışmayan öğrencilerin burs miktarı 7500 TL ve lisans destek bursu olan öğrenciler için 1875 TL ödeme yapılacak. Ödemelerle birlikte öğrencilerin geçim sıkıntılarına çözüm sağlanacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön