07 / 05 / 2024

yeşilköy bungalov ev projesi iptal mi edildi

yeşilköy bungalov ev projesi iptal mi edildi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Florya Eğitim Tesisleri’nde Sibirya, Finlandiya, Ukrayna veya İsveç’ten ithal edilecek çam ağaçları ile yapmayı planladığı bungalovlar için açtığı ihaleyi iptal etti.

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni oyunu! Bu tuzağa düşmeyin!

Şehir hayatından uzaklaşıp tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri bungalov evler oluyor. Fakat son zamanlarda bungalov ev kiralamak isteyenler tek tek tuzağa çekiliyor. Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

1929 yılında Yeşilköy'de 3 bin 545 liraya satılık ev! 

1929 yılında Yeşilköy'de  Şevketiye Bulvarı üzerindeki bir ev 3 bin 545 bin liraya satılıyormuş.

1936'da Yeşilköy'de taksitle çiftlik satılmış!

Emlak ve Eytam Bankası'nın 1936 yılındaki ilanları arasında Yeşilköy'de yer alan ''Taksitle satılık çiftlik'' de vardı. İşte detaylar...

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Prefabrik Bungalov ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Tam 140 bin TL'ye kadar fiyatlar düştü!

Prefabrik Bungalov ev almak isteyenler için güzel haber geldi. 140 bin TL’ye kadar düşen fiyatlar sayesinde siz de kendinizi doğa ile baş başa şirin Bungalovunuzda huzurlu hissedeceksiniz. Siz de bu Bungalov evlerinden birine sahip olmak istemez miydiniz?

Florya, Yeşilköy ve yakın çevresindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Florya, Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

75 bin TL'ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknolojik gelişmeler ile beraber son yıllarda prefabrik evlere olan talep giderek arttı! Prefabrik evler sayesinde 75 bin TL'ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bungalov ev nerelere inşa edilir?

Son yıllarda trend haline gelen bungalov evlerin nerelerde inşa edilebileceği sıklıkla araştırılan konulardan biri oluyor. Peki bungalov ev nerelere yapılabilir? İşte detaylar...

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

yeşilköy bungalov ev projesi iptal mi edildi Haberi

yeşilköy bungalov ev projesi iptal mi edildi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) Yeşilköy sahiline yapmayı planladığı 7 adet bungalov için 8 Mayıs 2018 tarihinde açtığı ihale, teknik şartnamenin uygun olmaması nedeniyle iptal edildi. Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, DHMİ, ihale şartnamesinin “Yapılacak İşler” bölümünün “Ağaçlar” kısmında “Bütün görünen ağaçlar fırında kurutulmuş, nem oranı uluslararası standartlarda olan (nem oranı idare tarafından kontrol edilecektir) (Sibirya, Finlandiya, Ukrayna veya İsveç) ithal çam olacaktır” maddesinin yer aldığı belirtildi.

REKABET DARALTICI BİR HALDE

Bu maddenin, yerli isteklilerin katılımıyla yerli malı teklif edilmesini engelleyici ve rekabeti daraltıcı yönde olduğu açıklandı. Kamu alımları alanında ulusal politikalara uyum sağlanmasının büyük önem arz ettiğine dikkat çekilerek ihalenin iptaline karar verildiği de belirtildi.

YEŞİLKÖY SAHİLİNE YAPILACAK

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü, 3. Havalimanının açılmasının ardından taşınacak olan Atatürk Havalimanı'na bağlı...