15 / 05 / 2024

Yeşilovaya yeni otopark alanı

Yeşilovaya yeni otopark alanı

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan yer, otopark alanı olarak düzenlendi.

LC Waikiki yöneticileri 74.1 milyon TL'ye 2 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Pamir Güçlü Dizdar, Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ve Şefik Yılmaz Dizdar, 74 milyon 175 bin 849 TL'ye gayrimenkul alanında iki yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ'den Kocaeli'ye 496 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 496 yeni konut inşa edecek.

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Otopark yönetmeliğinde bir değişiklik daha! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni Otopark Yönetmeliği bugünkü 31868 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

TOKİ Kırklareli projesi resmen açıklandı! Kırklareli'ye 380 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli'de 380 yeni konut hayata geçirecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 115 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da 115 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 yeni konut müjdesi!

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu Perşembe'ye 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Perşembe'de hayata geçireceği 180 konutluk yeni projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Yeşilli'ye 175 yeni konut müjdesi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin'de 175 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Yeşilovaya yeni otopark alanı Haberi

Yeşilovaya yeni otopark alanı

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan yer, otopark alanı olarak düzenlendi. Fen İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Yeşilova’daki  kapalı pazar alanı yakınındaki bin 200 metrekarelik alan uzun süredir atıl vaziyetteydi. Mahalle muhtarlığının da bulunduğu bölgedeki boş alanda İzmit Belediyesi tarafından düzenleme yapıldı. Yetkililer, atıl vaziyetteki yerin bin 200 metrekare parke, 210 metre bordür ve 150 metre oluk kullanılarak araçların park alanı olarak düzenlendiğini söyledi. Yapılan düzenleme ile özellikle semt pazarının kurulduğu günlerde ortaya çıkan araçların park sorunun da tamamen ortadan kalktığını söyleyen Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, “Burası uzun zamandır atıl vaziyetteydi. İzmit Belediyesi sayesinde hem boş alan hem değerlendirilmiş oldu hem de araç park sorunu giderilmiş oldu. Belediye Başkanımız Nevzat Doğan ve emeği geçenlere yapılan hizmet için...