29 / 07 / 2024

yeşilöz oteli satılıyor

yeşilöz oteli satılıyor

Antalya Manavgat'ta 11 milyon 172 bin 332 TL'ye Yeşilöz Oteli açık arttırmayla satılacaktır...

Urla'da 160 milyon TL'ye koy satılıyor! 

İzmir Urla'da ormanların arasında yer alan bir koy 160 milyon TL'ye satılıyor. Söz konusu satış sosyal medyada gündem oldu. İşte ayrıntılar... 

Esenler'de 25 milyon TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

İstanbul Esenler'de yer alan konut imarlı arsa 25 milyon TL'ye satılıyor. Belediye ihale ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar...

Lüks semtlerde 3+1 ev 7 milyon TL'ye aylarca ilanda beklerken, kenar semtte 2-3 milyonluk donatısız evler satılıyor!

Gayrimenkul yatırımında dinamikler sık sık değişiyor. Antalya'da lüks semtlerde 3+1 daire 7 milyon TL'ye aylarca ilanda beklerken, en kenar semtte 2-3 milyon TL'lik donatısız evler hızlıca satılıyor. İşte detaylar...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

O ilde 8 taksitle 4 adet arsa ve arazi satılıyor! 200 bin TL'ye siz de alabilirsiniz! 

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 3 adet arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

yeşilöz oteli satılıyor Haberi

yeşilöz oteli satılıyor

Antalya, Side mahallesinde Yeşilöz Otel ve eklentileri Manavgat 3. İcra Müdürlüğü tarafında açık arttırmayla satılacaktır. Otel'in bulunduğu 3 nolu parsel 3899 metrekare ve 4 nolu parsel 2000 metrekare olarak belirlenmiştir.


Yeşilöz Otel'in bir adet apart bloğu, market ve oyun salonu binası, kaydıraklı yüzme havuzu ve çocuk havuzu, açık spor alanı gibi eklentileri bulunmaktadır.


Toplam değeri 11 milyon 172 bin 332 TL olan otelin ilk satışı 30 Kasım 2012 tarihinde saat 14:30'da Manavgat Adliye Sarayı, Managat 3. İcra Müdürlüğü 323 nolu 3. İcra Müdürü Odasında açık arttırmayla yapılacaktır. İkinci arttırma 10 Kasım 2012 tarihinde aynı saatte ve aynı yerde gerçekleştirilecektir.


Detaylı bilgi için