04 / 05 / 2024

yeşilvadi 702 konut

yeşilvadi 702 konut

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan ve 6 bloktan oluşan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulundu...

Yeşilvadi 702 Konut, 2013 Temmuz'da tamamlanacak!

Yeşilvadi 702 konutta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tamamıyla belediye imkanlarıyla yapılan Yeşilvadi 702 konutun 2013 yılı Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Milyonlarca kişinin ev alma umudu yeşerdi: 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek?

Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını merakla sorguluyor. Hükümetin konut kredisi kampanyası ev almak isteyenlerin umudunu tekrardan yeşertti. İşte konut kredisine ilişkin tüm detaylar...

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Bu ihaleyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı... Bu ihaleyi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 550 yeni konut müjdesi!

Rize'deki sel felaketiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'ye 550 yeni konut müjdesi verdi...

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi bugün!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

yeşilvadi 702 konut Haberi

yeşilvadi 702 konut


Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 6 bloktan oluşan konutların 2 bloğunun tamamlanarak satışa sunulduğunu geriye kalan konutların ise bahar dönemiyle birlikte tamamlanacağını söyledi. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  Yeşilvadi Bulvarı ile havaalanı yolunun birleştiği noktaya yapılan Yeşilvadi Konutlarında incelemelerde bulundu. 6 blok halinde 702 konuttan oluşan Yeşilvadi Konutları’nın inşaat aşamasında olan kısımlarını gezen Başkan Tahmazoğlu, konutların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi. 


Tahmazoğlu: “Yeşilvadi Konutları Önemli Bir Noktada”

Yeşilvadi Konutlarının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Tahmazoğlu, “ Yeşilvadi’de 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlarımız var. 6 blok ve toplam 702 konuttan oluşan Yeşilvadi Konutlarında ilk iki blok tamamlandı ve buradaki yaklaşık 200 dairemiz var. Buradaki dairelerin bir kısmında vatandaşlarımız oturuyor bir kısmı ise...