04 / 05 / 2024

yeşilvadi konut

yeşilvadi konut

Ak Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise müteahhitlerin inşaat sektörüne katkısını her zaman takdirle karşıladığını ifade ederek, müteahhitleri Yeşilvadi bölgesinde konut yapmaya davet etti.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

500 bin TL'ye varan konut desteğinden kimler faydalanabilir? Yeni ev alacaklara Bakanlıktan müjde!

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için 500 bin TL'ye varan destek veriliyor. Peki 500 bin TL'ye varan konut desteğinden kimler faydalanabilir? İşte konut desteği ile ilgili tüm ayrıntılar...

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Panorama Bulvar Silivri projesinde 356 adet konut ve 39 dükkan yer alacak. Proje 450 milyon 851 bin 247 TL'ye olacak.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Fransa'daki hayırseverlerden Suriye'ye 539 konut bağışı!

Fransa Strazburg Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Strazburg Din Hizmetleri Ataşeliği ve bağlı dernekler tarafından Suriye'ye 539 konut bağışı gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

VakıfBank’tan 'Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası!

Türkiye’nin ilk karbon negatif bankası olan VakıfBank, sürdürülebilir bankacılık çalışmalarını sürdürüyor .Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile yakın zamanda 200 milyon Euro’luk  'Yeşil Konut Kredi’ anlaşmasına imza atan VakıfBank, bu kapsamda ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası başlatıyor.

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

yeşilvadi konut Haberi

yeşilvadi konut



Ak Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise müteahhitlerin inşaat sektörüne katkısını her zaman takdirle karşıladığını ifade ederek "Gittiğim her yerde, önce müteahhitlerin yaptığı konut miktarını anlatıyorum. 

Daha sonra belediyenin yaptıklannı söylüyorum. Kentsel dönüşüm elbette sadece belediyelerle yapılacak kadar küçük bir iş değil. Bu konuda düzenlemeler yapılırsa, Çevre ve Şehircilik îl Müdürlüğü'nün de katkılan olursa, biz müteahhitlerimizin önünü açmaya hazırız" dedi. 


Yeşilvadi bölgesinde yaptıklan düzenlemelerin yanı sıra altyapı ve üst yapı çalışmalan hakkında da bilgi aktaran Tahmazoğlu, "Yeşilvadi çok cazip bir bölge oldu. Müteahhitlerimizi Yeşilvadi bölgesinde konut yapmaya davet ediyorum"...