04 / 05 / 2024

Yeşilvadi Konutları satışa çıktı mı

Yeşilvadi Konutları satışa çıktı mı

Yeşilvadi Parkı karşısında 50 bin metrekarelik alanın kamulaştırılmasının ardından yapımına başlanan Yeşilvadi 702 Konut tamamlandı. Önümüzdeki ay içerisinde satışı gerçekleştirilecek konutlar yapılacak ihaleyle vatandaşlara satılacak.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ'den Eylül kıyağı: 4 bin TL'den başlayan taksitle ucuza konut müjdesi! 3+1 konutlar satışa çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu satışa çıkaracağını ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa sunulacak.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

İthal et fiyatları ne kadar olacak? Ne zaman satışa çıkacak?

İthal hayvanlar Edirne'ye geldi ve satışa sunulmak üzere kesimhanelere girdi. Peki ithal etler ESK satış mağazalarında ne zaman satışa çıkacak? ESK et fiyatlarında bir artış yapacak mı? Detaylar haberimizde...

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

Atabek Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilecek olan Atabek Konutları satışa sunuldu. Projede 2+1, 3+1 ve 4+2 dubleks daire tipleri bulunuyor. 

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Projede yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta! Yeni proje!

ASM İnşaat'ın imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışa çıktı. Projede daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor...

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF Çukurova Davutpaşa Gayrimenkulleri'ni 52 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Rize'de 300 metrekare arsa 5,5 milyon liraya satışa çıkarıldı!

Çayeli Belediyesine ait ilçe merkezindeki üzerinde 2 katlı iş yeri binasının yer aldığı 300 metrekare arsa 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ile satışa çıkarıldı.

Kat mülkiyetli kamu konutları satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mevzuata uyan kat mülkiyetli kamu konutların satışı için harekete geçti. Bakanlık Resmi Gazete’de satışa ilişkin bilgileri paylaştı.

Yeşilvadi Konutları satışa çıktı mı Haberi

Yeşilvadi Konutları satışa çıktı mı


Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan Yeşilvadi 702 Konut satışa çıkıyor. Açık arttırma usulüyle ihaleye çıkacak konutlar için son başvuru tarihi 6 Kasım 2015 Cuma günü.

Şahinbey Belediyesi tarafından, Yeşilvadi Parkı karşısında 50 bin metrekarelik alanın kamulaştırılmasının ardından yapımına başlanan Yeşilvadi 702 Konut tamamlandı. Önümüzdeki ay içerisinde satışı gerçekleştirilecek konutlar yapılacak ihaleyle vatandaşlara satılacak. 6 blok halinde 702 konuttan oluşan Yeşilvadi konutları, 3 farklı tipten oluşuyor. Konutlarda her kesimden vatandaşa hitap eden, 90 metrekare olan 54 adet 1+1 daire, 114 metrekare olan 456 adet 2+1 daire ve 121 metrekare olan 192 adet 3+1 daire yer alıyor.


Tahmazoğlu: “Yeşilvadi Konutları Hayırlı Olsun”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi 702 konutlarında sona gelindiğini belirterek, 2 blokun satışa sunulduğunu söyledi.

Başkan Tahmazoğlu, “Yeşilvadi konutlarımızda sona...