04 / 05 / 2024

Yeşilyaka villa fiyatları

Yeşilyaka villa fiyatları

Yeşilyaka Büyükçekmece fiyat listesi 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. Yeşilyaka Büyükçekmece'de villalar Ekim 2017'de teslim ediliyor...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

30'lu yumurtanın fiyatı birden 64 TL'ye düştü! Fiyatları görenin aklı başından uçtu! Son dakika!

30'lu yumurta satış fiyatı 64 TL'ye düşerek, yumurta fiyatlarındaki artışın ardından ilk büyük indirimi temsil ettiği için, müşteriler hemen o markete akın etmeye başladı. İşte indirimle ilgili tüm detaylar...

Bodrum'da villa ve konut talebi katlandı: Kiralık villa fiyatları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi! 

Bodrum'da villaların kiraları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi. Peki yükselişin sebepleri neler? 

Ayçiçek yağı 99 TL'ye düştü, fiyatlar dip yaptı! Raflarda az sayıda kaldı! Koşan indirimi kapacak! ŞOK, A101, Migros...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında bulunan ŞOK, A101, Migros'tan çok konuşulacak ayçiçek yağı indirimi geldi. Migros'ta 3 kg yağ 99 TL'ye düştü. Peki, indirimli diğer ayçiçek yağı güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Ağustos  2022 fiyat listesi...

Yeşilyaka Su projesinin sosyal tesisi açıldı!

Yeşilyaka Su projesinin geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde yeni sosyal tesisinin açılışı yapıldı. 

Toyota Hilux fiyatlarında indirim! İşte fiyat listesi: 50 bin TL’ye varan…

Totoya Hilux fiyat listesi yayınlandı. Japon otomotiv devi Toyota, Hilux modellerinde 50 bin TL’ye varan indirimlerle fiyatlarını güncelledi. 1968’den beri üretimine devam edilen Totoya Hilux’lar fiyatı ve konforu nedeniyle dikkat çekiyor.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Villa Narova'da 5.7 milyon TL'ye satılık villa! Yeni proje!

Yapıtek tarafından İzmir'de hayata geçirilen Villa Narova projesinde yer alan villanın satışları başladı. 5 adet villanın yer aldığı projede villa fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 

Villa satışları hız kesmiyor, fiyatlar artıyor!

Reel Yatırım Broker Yeşim Dikmen, villa fiyatlarını ve sektörde yaşananları kaleme aldı. İşte Yeşim Dikmen'in o yazısı...

Yeşilyaka villa fiyatları Haberi

Yeşilyaka villa fiyatları


İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşilyaka projesi Mesa Mesken ve Nurol İnşaat Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Yeşilyaka Evleri projesinin ilk etabında 56 villa yer alıyor.


320 bin metrekare alanda inşa edilen Yeşilyaka Evleri projesinde Söğüt ve Sedir olmak üzere iki farklı tipte villa seçeneği sunuluyor. Projede teslimler Ekim 2017'de yapılıyor.


Yeşilyaka Büyükçekmece fiyat listesine göre Söğüt villa tipinde fiyatlar 2 milyon 510 bin TL ile 2 milyon 936 bin TL arasında, Sedir villa tipinde ise 2 milyon 553 bin TL ile 2 milyon 814 bin TL arasında değişiyor.


Yeşilyaka Evleri projesind villaların alanları 369 metrekare ile 379 metrekare aralığında değişiyor. Yeşilyaka'da spor sahaları, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal olanaklar olacak.



Tel: 444 0 986

Web: campaign.mesa.com.tr/

Gülcihan...