01 / 05 / 2024

Yeşilyurt Belediyesi yeni bina

Yeşilyurt Belediyesi yeni bina

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaatın devam ettiğini açıkladı.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında istenen cezalar belli oldu!

Kartal'da bulunan Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından yıkıldığı tarihe kadar olan dönemde Kartal Belediyesi'nde görevde bulunan 31 kişi hakkında dava açıldı.

Kartal Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apatmanı'nın bulunduğu sokakta kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'nin inşa ettiği 105 dairenin sahipleri evlerine taşınmaya başladı...

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu! 

Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak üzerinde bulunan 8 katlı Yeşilyurt Apartmanı çökmüş, 21 kişi yaşamını yitirmesine sebep olmuştu. Yeşilyurt Apartmanı yeniden inşa edildi, dairelerin anahtarları ev sahiplerine teslim edildi...

Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı soruşturması genişliyor!

İstanbul Kartal’da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesi sonucu 21 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin, belediye çalışanları hakkında başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı. 

Yeşilyurt Belediyesi yeni bina Haberi

Yeşilyurt Belediyesi yeni bina

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MAŞTİ karşısında daha önce İl Özel İdaresi ve MASKİ hizmet binası olarak kullanılan hizmet binalarının tadilatlarının yapıldığını ve Ramazan ayı ile birlikte bu binaların Yeşilyurt Belediyesi hizmet binası olarak hizmet vereceğini söyledi.


Tadilat çalışmaları devam eden binada incelemelerde bulunan Başkan Polat, burada yaptığı konuşmada, “Baştan aşağıya yeniden dizayn edilen binalara başkanlık makamı başta olmak üzere birim müdürlüklerini taşıyacağız. Gerek hizmet verecek birimlerimizin bir arada olması, gerekse halkımızın tüm birimlerimizin bir arada bulunduğu yerleşkede hizmet alması daha verimli bir çalışma imkanı sağlayacak. Bu binalarımızla Yeşilyurt Belediyesi hizmet binası sorunu büyük bir bütçe ayırmadan çözmüş olduk” şeklinde...