16 / 05 / 2024

Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasası

Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasası

Reel yatırım & Co. şirketiyle büyük projelerin satışına imza atan Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasasının nabzını tutuyor. İzmir’de proje satışlarının aranan ismi yeşim dikmen proje satışında püf noktalarını paylaştı.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Hakmar’da Orkide ayçiçek yağı 139,95 TL’ye Tamek domates salçası 29,95 TL’ye, dana döş 245 TL’ye düştü!

Hakmar’a her bütçeye uygun indirimler 13 Ağustos’a kadar devam edecek. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Orkide ayçiçek yağı 139,95 TL’ye Tamek domates salçası 29,95 TL’ye, dana döş 245 TL’ye düştü. İşte Hakmar 11 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

ŞOK’ta Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü!

ŞOK’a yeni haftaya özel büyük indirimler tüm ŞOK marketlerde başlıyor. Bu doğrultuda, tak- Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü. İşte 7 Ağustos Pazartesi Pazar ŞOK fiyat listesi...

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! 1 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne artışla başladı. Altın fiyatlarında ibreler yeşile dönerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 1 Temmuz 2023 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, .çeyrek altın, yarım ve Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

ŞOK’ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü!

ŞOK’ta indirim kampanyası devam ederken yeni indirimli ürünler kataloğu ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Buna göre, 8 Haziran’a özel, ŞOK'ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü. İşte 8 Haziran Perşembe ŞOK fiyat listesi.

Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasası Haberi

Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasası

Reel yatırım & Co. şirketiyle büyük projelerin satışına imza atan Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasasının nabzını tutuyor.Yeşim dikmen piyasa algısını iyi yönetebildiğini büyük konsept projelerin satışlarında müşteriyle olan diyaloğun çok önemli olduğunu belirtti.

Projenin satışında en önemli 1. husus lokasyon 2. marka 3. ödeme planı bu başlık altında müşteriyi yakalarsan gerçek alıcıya ilk görüşmemizde satışımızı gerçekleştiriyoruz. 

Yatırımcılara en önemli tavsiyem ulaşım-eğitim-sağlık ve yol akslarının ortasında doymamış yatırım bölgelerinde nüfus artış hız oranının en yüksek seyrettiği bölgeleri tercih etmeleri bu istatistikleri her türlü mecradan elde etmeleri mümkün yada profesyonel yatırım firmalarıyla uzman kişilerden yardım almaları.

Türkiye de kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntılar konut üretiminde pazara uygun olmayan çözümler ,tüketici profilini iyi okuyamayan yaklaşımlar ,arz-talep dengesini bozuyor.Bizim sektör dış etkenlerden ve iç piyasadan doğrudan etkilendiği...