29 / 04 / 2024

Proje satışında en önemli 1. husus lokasyon!

 Proje satışında en önemli 1. husus lokasyon!

Reel yatırım & Co. şirketiyle büyük projelerin satışına imza atan Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasasının nabzını tutuyor. İzmir’de proje satışlarının aranan ismi yeşim dikmen proje satışında püf noktalarını paylaştı.



Reel yatırım & Co. şirketiyle büyük projelerin satışına imza atan Yeşim DİKMEN  İzmir  inşaat piyasasının nabzını tutuyor.Yeşim dikmen piyasa algısını iyi yönetebildiğini büyük konsept projelerin satışlarında müşteriyle olan diyaloğun çok önemli olduğunu belirtti.

Projenin satışında en önemli 1. husus lokasyon 2. marka 3. ödeme planı bu başlık altında müşteriyi yakalarsan gerçek alıcıya ilk görüşmemizde satışımızı gerçekleştiriyoruz. 

Yatırımcılara en önemli tavsiyem ulaşım-eğitim-sağlık ve yol akslarının ortasında doymamış yatırım bölgelerinde nüfus artış hız oranının en yüksek seyrettiği bölgeleri tercih etmeleri bu istatistikleri her türlü mecradan elde etmeleri mümkün yada profesyonel yatırım firmalarıyla uzman kişilerden yardım almaları.

Türkiye de kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntılar konut üretiminde pazara uygun olmayan çözümler ,tüketici profilini iyi okuyamayan yaklaşımlar ,arz-talep dengesini bozuyor.Bizim sektör dış etkenlerden ve iç piyasadan doğrudan etkilendiği için siyasal istikrarın devamlı olması şart , yoksa her iki tarafta ikilem doğuyor ve bunu aşmak zamanımızı alıyor . Ekonomik konjoktör ne olursa olsun doğru işletme modelleri tercih edilmişse ,finansman doğru düzenlenmiş ve bunları oluşturan en önemli değer önermesi yapılan reklam çalışmalar doğru ise farklı,vizyoner ve hikayesi olan ürünler devamlılığını her zaman koruyor ve satış çok hızlı seyrediyor.


Geri Dön