08 / 05 / 2024

Yetgin Çavdar

Yetgin Çavdar

Hilal Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yetgin Çavdar ve Abdullah Salim Çavdar tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Silivri'de kuruldu.

Nilurizm Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilurizm Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Çavdar tarafından kuruldu.

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çavdar tarafından kuruldu.

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Çavdar tarafından kuruldu.

Çiftçilere müjde: Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilere bu sene için ödenecek tarımsal destekleme ödemeleri tek tek açıklandı. Peki buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek? İşte o rakamlar..

Çiftçilerden mesaj! 'Destekler artsın, ödemeler nakit yapılsın'

Çiftçiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve ekimde ödenmesi öngörülen bu yılın buğday, arpa, yulaf, çavdar ve çeltik için verilecek 11,5 milyar TL değerindeki mazot gübre desteğinin nakit ödenmesini, desteklemenin günün girdi maliyetlerine göre artırılması istiyor.

TMO hububat fiyatlarını güncelledi? İşte 13 Mayıs 2023 hububat fiyat listesi

Buğday ücretlerine bir güncelleme daha yapıldı. Güncellemenin akabinde TMO buğday, çavdar, tritikale ve yulaf ücretleri tespit edildi. İşte 13 Mayıs'tan itibaren geçerli olan buğday, çavdar, tritikale ve yulaf ücretleri.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi Pendik'te Halit ÇAkar ve Yusuf Çavdar ortaklığında kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çavdar tarafından kuruldu.

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çavdar tarafından kuruldu.

Planet Denizcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Planet Denizcilik Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Çavdar tarafından kuruldu.

TOKİ Burdur Çavdar evleri ne kadar?

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları belli oldu. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Burdur'da kaç konut yapacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde inşa edilecek?

Yetgin Çavdar Haberi

Yetgin Çavdar

Hilal Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yetgin Çavdar ve Abdullah Salim Çavdar tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Silivri'de kuruldu. 


Hilal Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...