28 / 04 / 2024

yhtye hangi otobüs ile ulaşılabilir

yhtye hangi otobüs ile ulaşılabilir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü, İstanbul - Ankara arasında yer alan mesafeyi 3,5 saate indirecek Yüksek Hızlı Tren hattına entegre edilen otobüs hatlarını belirledi.

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali çalışmaları sürüyor!

Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüsü Terminali’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Terminalde kapalı alanda 10 adet bilet satış ofisi, bekleme salonları, kafeler, seyir terası, revir bulunuyor.

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Bayrampaşa' da kuruldu.

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali 24 Mayıs'ta açılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir’e yeni bir vizyon katacak Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çalışmalar tamamlandı. Terminal 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te törenle açılacak.

Harmancık Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Harmancık’ta Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılan ve yaklaşık 2.5 milyon TL’ye mal olan şehirlerarası otobüs terminaliyle futbol sahasının açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından gerçekleştirildi.

Isı yalıtımı binanın hangi kısımlarına uygulanır?

Kış aylarında soğuk havanın ısı kaybına neden olmasını; yaz aylarında ise sıcak havanın iç mekanda ısı artışına neden olmasını önlemek için ısı yalıtımı yapılıyor. Peki, ısı yalıtımı binanın hangi kısımlarına uygulanır?

Mersin Otobüs Terminali 28 Şubat'ta açılıyor!

2014 yılında hizmete girmesi beklenen, ancak 3 kez ihalesi iptal edilen Mersin’in yeni otogarı, bu ay sonunda açılıyor. Burhanettin Kocamaz, yeni Mersin Otobüs Terminali’nin 28 Şubat 2015 tarihinde hizmete gireceğini bildirdi.

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

Düzce Belediyesi'nden kiralık Otobüs Terminali!

Düzce Belediye tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıcı Mahallesi, G26A19A3C Pafta 1416 Ada, 1 Parsel numarasına kayıtlı inşaatı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali kiraya verilecektir.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

yhtye hangi otobüs ile ulaşılabilir Haberi

yhtye hangi otobüs ile ulaşılabilir

İBB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Pendik YHT İstasyonu'na kolay ulaşım için Anadolu ve Avrupa yakasından toplam 9 hat bu istasyona entegre edildi. Yeni düzenlemelerle YHT İstasyonu'na, metro, metrobüs, Marmaray ve deniz yoluyla ulaşım olanağı sağlandı. İstasyona yeni İETT durakları da yapıldı.


Yeni oluşturulan KM20 numaralı hat ile YHT İstasyonu'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kartal Metro bağlantısı kuruldu, mevcut 16 numaralı (Pendik-Kadıköy), 16D numaralı (Pendik-Kadıköy), 17 numaralı (Pendik-Kadıköy) ve 222 numaralı (Pendik-Kadıköy) hatları ile Kartal, Maltepe, Kadıköy ilçeleri ve Kadıköy Vapur İskelesi entegrasyonu gerçekleştirildi.


132P numaralı (Veysel Karani-Sultanbeyli-Kartal) ve 132V numaralı (Basra Caddesi-Sultanbeyli-Kartal) hatlarıyla Sultanbeyli ilçesine bağlantı sağlandı, 16A numaralı (Pendik-Harem) hattı ile D-100 Karayolu bağlantılı hatlarla Uzunçayır Metrobüs, Harem, Üsküdar Marmaray ve deniz ulaşımı entegrasyonu oluşturuldu. 251 numaralı (Pendik-Şişli) hattı ile...