20 / 05 / 2024

Yi-ÜFE Mart verileri

Yi-ÜFE Mart verileri

TÜFE martta yüzde 1,19, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi yüzde 1,05 arttı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 7,61, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 3,41 oldu.

Konutta en çok kazandıran şehirler belli oldu!

Mart verileri kapsamında  ülke genelinde birçok şehirde senelik oranda konut fiyat artış rakamları, TÜFE’nin altında kalarak, reel anlamda alıcılarına da kaybettirdi. Oturum amaçlı konut alınırken TÜFE’ye karşı kazandıran ve kaybettiren şehirler hangileri?

Mart 2024 enflasyon rakamları az önce açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE rakamları!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen ve emekli maaşlarından tutun da gıda, tüketim gibi pek çok ürünün fiyatını da etkileyen Mart 2024'e ilişkin enflasyon rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklandı. İşte son dakika Mart 2024 TEFE TÜFE rakamları...

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Mart ayının gelmesiyle binlerce kişi kiralarını yenilecek kiracılar ve ev sahipleri kira artış oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.2024 Mart ayı dükkan, iş yeri, konut kira artış oranı belli oldu mu, yüzde kaç? 2024 TÜİK TEFE TÜFE oranları...

Martı GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 6.2 milyar TL'yi aştı! 6 ayda yüzde 62,47 değerlendi! 

Martı GYO, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 30 Eylül 2023 itibarıyla toplpam değerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti 16 ayda 152 milyar TL'yi aştı! İşte o rakamlar...

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti Mart 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 152 milyar TL'yi aştı. İşte tüm ayrıntılarıyla Kur Korumalı Mevduat...

Mart'ta kartlı ödeme tutarı yüzde 117 artarak 523 milyar TL'yi aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye genelinde Mart ayında kartlı ödeme tutarı geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 117 arttı ve 523,2 milyar liraya çıktı.

ABD’de enflasyon beklentilerin altında artınca, ons altın 2 bin 20 dolara tırmandı!

Küresel piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verileri açıklandı. ABD’de mart ayı yıllık enflasyon verisi yüzde 5 ile beklentilerin altında artış gösterdi. Piyasa çevreleri, TÜFE’de yıllık bazda yüzde 5,2 oranında artış bekliyordu.

TÜİK merakla beklenen verileri açıkladı! Mart ayında en çok onun fiyatı yükseldi! 

TÜİK Mart ayı enflasyonu ile alakalı verileri paylaştı. Açıklanan bilgiler bağlamında en çok ücret yükselişinin %19,90 seviyesi ile dana etinde olduğu kayıtlara geçti. En çok gerileme Karayolları ile şehirlerarası yolculuk taşımacılığında gerçekleşirken rakamlar %6,25 oranında gerileme oldu.

Mart 2023 enflasyon rakamları açıklandı! İşte TEFE TÜFE Mart 2023 rakamları!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan TEFE TÜFE Mart 2023 rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklandı. Peki Mart 2023 enflasyon rakamları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Mart 2023 rakamları...

Euro 21 TL'yi geçti! Euro kurunda son durum ne? İşte 29 Mart 2023 Euro kuru!

Yatırımcılar tarafından son durumu merak edilen ve araştırılan Euro kuru Euro 21 TL'yi geçti. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

Hyundai SANTA FE Hibrit mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Sürücülerin en çok tercih ettiği otomobil marka ve modellerinden Hyundai SANTA FE Hibrit mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai SANTA FE Hibrit özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Carrefour'dan Samsung S20 Fe'ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz

Carrefour Samsung'un amiral gemisi olan S20 Fe modeline Carrefoursa Kart'a Özel yüzde 16 indirim sunuyor. Mart ayı bitmeden bu avantajlı fiyatları kaçırmayın. Türkiye'de de büyük bir satış pazarı olan Samsung, S20 Fe modeli ile büyük ilgi görüyor. Peki Samsung S20 Fe ne kadar?

Galaxy S21 FE 3 bin TL indirimde! Görülmemiş fırsat ayağınıza geldi! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi…

Samsung’un üst segment telefonları arasında görülen Galaxy S21 FE’de görülmemiş bir indirim geldi. Samsung resmi sitesinde 17.699 TL olan telefonun fiyatı Mediamarkt, Vatan ve Teknosa gibi teknoloji mağazalarında indirime girdi.

Yi-ÜFE Mart verileri Haberi

Yi-ÜFE Mart verileri

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) martta yüzde 1,19, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 1,05 arttı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 7,61, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 3,41 oldu.


Tüketici fiyatları bazında mart ayında en yüksek fiyat artışı yüzde 31,31 ile karnabaharda...