29 / 04 / 2024

Yiğit Ych Tasarım kimin

Yiğit Ych Tasarım kimin

Yiğit Ych Tasarım İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Coşkun tarafından kuruldu...

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinin detayları belli oldu. Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tunç Ardıç, İrfan Kebabcı ve Yıldız Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Sarıer tarafından kuruldu.

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Yiğit Ych Tasarım kimin Haberi

Yiğit Ych Tasarım kimin

Yiğit Ych Tasarım İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Coşkun tarafından kuruldu.

Yiğit Ych Tasarım İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve 5.2.2014 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adres:Yeşilkent Mah.Ahmet Arif Cad. Çarşı Apt.N.207-211K Esenyurt